حزب لبنانی : تمامی نهادهای رسمی رژیم صهیونیستی در تیررس موشک های حزب الله قرار دارند

تهران – ایرنا – " وئام وهاب " رئیس حزب التوحید العربی لبنان تاکید کرد که حزب الله می تواند فرودگاه بن گوریون را مورد هدف قرار دهد و تمامی نهادهای رسمی رژیم صهیونیستی و بنادر و وزارت خانه های مهم و حساس از جمله وزارت دفاع این رژیم در تیررس موشک های حزب الله قرار دارند.

به گزارش ایرنا، وئام وهاب در گفت وگو با تارنمای خبری إسپوت شوت ( spotshot ) ضمن اعلام این مطلب افزود : حزب الله از توان نظامی زیادی برخوردار است و همین امر احتمال وقوع جنگ با رژیم صهیونیستی را از بین می برد.

وئام با اشاره به اینکه دوران ریاست جمهوری میشل عون در ۳۱ اکتبر جاری به پایان می رسد ، از سلیمان فرنجیه و ژوزف عون فرمانده ارتش به عنوان دو کاندید جدی تصدی پست ریاست جمهوری پس از عون نام برد.

در همین راستا رسانه های جمعی رژیم صهیونیستی از اظهارنظر اخیر بنی گانتس وزیر جنگ این رژیم مبنی بر آماده بودن اسراییل برای جنگ به عنوان " یک اقدام فریبکارانه زشت و نیرنگ آشکار " نام بردند که به گفته آنها با شخصیت رسمی وی همخوانی ندارد.

رسانه های رژیم اشغالگر قدس در عین حال خاطرنشان کردند که هیچ گونه تغییری در وضعیت امنیتی در شمال فلسطین اشغالی روی نداده است.

همزمان با این اظهارنظر، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی به یائیر لاپید نخست وزیر موقت و بنی گانتس وزیر جنگ و نفتالی بنت نخست وزیر پیشین این رژیم اختیار داد تا در صورت شدت گرفتن تنش در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی بدون تشکیل نشست این کابینه تصمیم مقتضی را اتخاذ کننند.

شایان ذکر است حزب الله لبنان با دفاع از منافع ملی بیروت و مقاومت در برابر زیاده‌خواهی رژیم صهیونیستی تاکید دارد تا زمانی که موضوع خط مرزی و سهم هر طرف مشخص نشده است این رژیم حق بهره‌برداری از میادین گازی آن را ندارد و در غیر این صورت همه اراضی و تاسیسات صهیونیست‌ها در تیررس آنها هستند.

ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و سرزمین های اشغالی موضوعی است که در ۴ سال گذشته بارها در محافل رسانه ای و بین المللی مورد بحث و مناقشه قرار گرفته است و با جدی شدن مذاکرات، حزب الله لبنان طی چندین مرحله تهدیداتی را مبنی بر لبنانی بودن برخی سکوهای گازی تحت اختیار رژیم صهیونیستی از جمله کاریش، اعلام کرد. تهدیداتی که با ارسال پهپاد بر فراز آنها خیلی زود به مرحله اجرا درآمد.

اما صهیونیست ها در پاسخ تلاش کردند تا تعیین تکلیف پیرامون ارائه سند همکاری تا پایان انتخابات به تعویق بیفتد. البته این اقدام با اجرایی شدن وعده های سید حسن نصرالله ناکام گذاشته شد و سران صهیونیستی را مجبور کرد تا طرح پیشنهادی خود را با پایان ضرب الاجل تعیین شده از سوی لبنان به واسطه مذاکرات اعلام نماید.

در این میان یکی از نکات اصلی و مهم عملکرد حزب الله در شرایط بی ثباتی اقتصادی و اجتماعی داخلی لبنان بود. عملکردی که توانست علیرغم اختلافات و چالش ها، در یک موضوع ملی بیشترین همبستگی را با خود برای تحقق بخشیدن به منافع ملی لبنان به همراه داشته باشد.

1487

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha