زالو حیوانی از خانواده کرمهای آبزی است که فوایدی نیز برای انسان دارد و زالوی طبی سبز هیرودومدیسینالیس بهترین نوع زالو است. زالو بدنی منعطف دارد که در هنگام حرکت منقبظ و منبسط می شود که طول آن ۳ الی ۲۵ سانتی متر و حدود ۱ سانتی متر عرض دارد.
دهان این حیوان در قسمت جلویی بدن به عنوان بادکش از دوحلقه تشکیل شده و در قسمت انتهایی بدن خود دارای یک بادکش با هفت حلقه است و همچنین ۳۰۰ دندان در سه فک دارد که هرفک ۱۰۰ دندان دارد.زالو درهنگام چسبیدن و مکیدن ماده ای به مام هیرودین را وارد بدن می نماید که ماده ای رقیق است و باعث روان شدن جریان خون می شود.دیگر ماده ای که در زالو وجود دارد تری گلسیرید است که سبب آب شدن چربی روی عروق می شود و در همان لحظه ای که درخال مکیدن خون است عروق آن منطقه را باز می کند.ماده ای دیگر به نام هیستامین در بزاق زالو وجود دارد که وظیفه خبردادن به سیستم ایمنی بدن را برعهده دارد و با کشاندن هیرودین به سمت زالو با میکروبها درگیری ایجاد می کند. رنگ زالو طبی بزرگ معمولا سبز زیتونی روشن، تیره و حنایی است که ۵ الی ۱۲ سانتی متر طول دارند و توصیه می شود که از زالوهایی که در آبهای خزه دار و محل زیست قورباغه ها برای کاربردهای درمانی استفاده شود.برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت آراد برندینگ مراجعه کنید.
خرید زالو طبی
نمونه های مختلف و با کیفیت زالوی طبی را می توانید از مرکز خرید و فروش زالوی طبی تهیه کنید. در این مرکز انواع زالو به صورت عمده، کلی و جرئی به فروش می رسد. زالوهای غیر طبی و سمی نیز دارای ویژگی های ظاهری هستند که به تشخیص و تفکیک آنها از نوع طبی کمک می کند. این نمونه از زالو معمولا تیره رنگ هستند و دارای سر های بزرگ، دارای کرک های نرم و ریز بر روی بدن خود هستند، تعدادی خطوط لاجوردی دارند، غالبا به رنگ سرمه ای و سیاه هستند. علاوه بر آن هیرودین سبب گشادی عروق و افزایش جریان خون نیز می شود.
از دیگر خواص هیدرودین می توان به خاصیت بی حس کنندگی آن نیز اشاره کرد به همین دلیل بعد از چسبسدن زالو به منطقه مورد نظر و ترشح بزاق باعث می شود آن منطقه بی حس شود و احساس سوزش و گزشی که از نیش زالو بوجود می آید از بین می رود و باعث می شود فرد مورد نظر وجود زالو و مکیدن خون توسط آن را تحمل کند. تشخیص زالوها و پرورش نوع طبی آن از اهمیت ویژه ای در طب سنتی برخوردار است و امروزه خرید زالو طبی رواج یافته است. استفاده از زالوی سمی به جای زالوی طبی می تواند باعث مسمومیت شود و حتی اگر میزان مسمومیت بیش از اندازه باشد در مواقعی می تواند خطراتی جانی را هم برای استفاده کننده به همراه داشته باشد. به همین دلیل تشخیص انواع زالوهای طبی از نوع سمی آن نیاز به تخصص و مهارت هایی دارد.
زالو طبی سبز
بیش از ۷۰۰ نوع زالو وجود دارد و یکی از زالوهایی که از نامش هم مشخص است زالو طبی سبز نام دارد که به رنگ سبز می باشد.این زالوها برخی اوقات به رنگ زیتونی یا همان سبز تیره و برخی نیز به رنگ سبز روشن یافت می شوند که البته بین آنها هیچ گونه فرقی وجود ندارد.
در قسمت پشت زالو طبی سبز نوارهای حنایی ضخیم و در کنار دو نوا زرد دارند که به خطوط مرزی بدن این جانور معروف است.نکته جلب درباره زالوی طبی این است که در هنگام مکیدن خون آلوده حدود ۱۲۰ نوع آنزیم و هورمون مواد دارویی دیگر را وارد خون می نماید که این مواد دارویی تقریبا ۶۰ بیماری را در بدن انسان درمان می نماید.در قسمت زیرین شکم این جانور خطوط گوناگون که شبیه به پوست ببر نقش بسته و زیبایی عجیبی به این زالو داده است. بسیاری از ما حتی برای ی بار هم که شده زالو را دیده ایم اما ممکن است زالو طبی سبز را ندیده باشیم و برای اینکه بتوانید عکس آن را ببینید می توانید به اینترنت مراجعه نموده و کافیست فقط اسم آن را بنویسید تا تمام تصاویر را مشاهده کنید.درحال حاضر اینترنت بستری گسترده برای تمام مردم جهان است که می توانند هر اطلاعاتی را که بخواهند به دست بیاورند.
درمان امراض با زالو برای اولین بار در حدود چهار هزار سال قبل توسط مصریان باستان و حدود پانزده قرن بعد ایرانیان از آن استفاده کردند.
** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما