به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا نصیری روز یکشنبه در قرارگاه عملیاتی اشتغال گناباد افزود: از این میزان ۲۳۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در قالب تبصره ۱۶ ویژه نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در بخش مشاغل خانگی و ۲۱۱ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال در بخش تبصره ۱۸ به متقاضیان دارای شرایط پرداخت شد.
وی تصریح کرد: در بخش تبصره ۱۶ در مجموع مبلغ ۶۵۳ میلیارد ریال اعتبار به نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی طی سالجاری اختصاص یافت که تاکنون ۲۳۸ پرونده تشکیل و ۲۳۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
فرماندار گناباد گفت: در تبصره ۱۸ هم یک هزار و ۷۶ میلیون ریال اعتبار برای پرداخت به این شهرستان اختصاص یافت که تاکنون ۵۱ طرح تشکیل و مبلغ ۲۱۱ میلیارد و ۸۳۰ میلیون ریال تسهیلات به افراد متقاضی اعطا شده است.
وی اظهار داشت: همچنین از مجموع یک هزار و ۹۴۶ نفر سهمیه اشتغال گناباد در سامانه رصد تاکنون یک هزار و ۱۹ نفر محقق و فرصتهای شغلی برای متقاضیان ایجاد شد.
نصیری ادامه داد: برای اثربخشی بیشتر کارگروههای اشتغال شهرستانها، این کارگروهها به تازگی با دستور استاندار خراسان رضوی به قرارگاههای عملیاتی اشتغال و فرمانداران به عنوان فرمانده قرارگاههای فوق معرفی شدند.
فرماندار گناباد مهمترین وظایف قرارگاههای عملیاتی اشتغال را ایجاد بانک اطلاعاتی اشتغال، پایش مستمر وضعیت بیکاری و اشتغال، احضاء و تامین منابع لازم برای ایجاد و توسعه و حفظ فرصتهای شغلی، فعال سازی کلیه ظرفیتها و بهره گیری از پتانسیلهای دانش بنیان در این زمینه و بهره گیری مطلوب از پتانسیل ها و توانمندسازی تشکلهای مردم نهاد برای ایجاد اشتغال پایدار ذکر کرد و گفت: در این زمینه ها برنامه های عملیاتی در شهرستان ترسیم و اقداماتی در دست انجام است.
وی با اشاره به پایین بودن درصد تحقق اشتغال و پرونده های رسیدگی شده در این زمینه در برخی بانکها و دستگاههای اجرایی گناباد خواستار توجه بیشتر مسوولان و دست اندرکاران ذیربط برای به فعلیت رساندن ظرفیتهای بالقوه برای تحقق فرصتهای شغلی در این شهرستان شد.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد، سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی نیز با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما