علی فلاحی با اشاره به صادرات ۴ هزار و ۲۰۰ تن خوراک آبزیان از این استان در نیمه نخست امسال تصریح کرد: این محصولات به کشورهای عراق، ارمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و آذربایجان صادرشده است.
وی افزود: ۱۶ درصد از مجموع ۲۶ هزار تن صادرات خوراک آبزیان به خارج از کشور تولید کارخانه های این استان بوده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه کارخانه های تولید خوراک آبزیان علاوه بر تامین نیاز مزارع پرورش ماهی استان فارس و داخل کشور با صادرات محصولات خود موجب توسعه اقتصاد شیلاتی نیز می شوند، اظهار کرد: سه واحد کارخانه تولید خوراک آبزیان در استان فارس فعال است.
غذای آبزیان نقش مهمی در پرورش مطلوب آنها دارد.اکنون مصرف گوشت قرمز و مرغ نسبت به غذاهای دریایی و سایر آبزیان کاهش یافت. این منجر شد تا به جهت افزایش ارزش غذایی، سطح تقاضای محصولات دریایی بیشتر از قبل نسبت به سایر پروتئین های حیوانی افزایش داشته باشد و موجب رونق آبزی پروری گردد.
با پرورش سریع محصولات آبزی تقاضا برای غذای آبزیان نیز ارتقاء یافت. پودر ماهی نیز برای برآورده شدن نیاز غذایی و مولدسازی مورد استفاده قرار میگرفت. اکنون در کشور ایران نیز حدودا ۴۷ کارگاه تولید غذای آبزیان و غذای حیوانات با گنجایش یک هزار و ۲۰۰ تن ماده اولیه در روز دایر می باشد و استان فارس سهم قابل توجهی دراین تولیدات دارد.
نظر شما