به گزارش ایرنا، سرهنگ حسین حسنپور عصر سهشنبه در همایش دهیاران و راهوران محله گیلان افزود: از اینرو ارائه آموزشهای لازم برای عابران به خصوص در مناطق روستایی ضرورتی اساسی است.
وی افزود: همچنین استفاده موتورسواران از کلاه ایمنی میتواند کاهش چشمگیری در تلفات سوانح رانندگی داشته باشد که بدین منظور باید آموزش و فرهنگسازی لازم انجام شود.
وی ادامه داد: در حوزه کاهش تصادفات و آمار جانباختگان اقدامات خوبی شده و طی سالهای اخیر روند کاهشی دارد اما مطلوب ما نیست و باید آمار فوتی های سوانح رانندگی همچنان روند نزولی طی کند تا به وضعیت مطلوب برسیم.
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی گیلان اضافه کرد: با توجه به آمارهای ارایه شده سالانه حدود ۱۶ میلیون خودرو وارد گیلان می شود که این خود بیانگر اهمیت وجود زیرساخت های مناسب است و باید جاده ای ما مناسب این حجم از خودرو باشد تا بتوانیم این تعداد از مسافران را پذیرا بوده و مشکلات و سوانح جادهای ما کاهش یابد.
سرهنگ حسنپور بیان کرد: با وجود اینکه ترافیک یکی از معضلات مهم جوامع شهری محسوب میشود، باید با تشکیل کارگروههای متخصص در این بخش اقدامات اصولی انجام شود تا حجم ترافیک کاهش یابد.
گیلان استانی پیشرو در طرح راهور محله
همچنین سرهنگ جاور صفاری رئیس پلیس راه گیلان نیز در این جلسه گفت: گیلان با داشتن ۲۲ راهور محله یکی از استانهای پیشرو در این بخش است اما این تعداد باید تا پایان سال رشد ۵۰ درصدی داشته باشد.
وی در همایش دهیاران و راهوران محله گیلان افزود: از حدود سه هزار روستای استان ۴۵۹ روستا بیشترین فراوانی تصادفات رانندگی را دارد که سهم موتورسواران و عابران نیز در ایجاد تصادفات بسیار زیاد است.
وی گفت: راهوران محله می توانند نقش بسزایی را در کاهش سوانح در روستاها داشته باشند و از سوی دیگر استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسواران نیز در کاهش تلفات سوانح رانندگی در روستاها تاثیر زیادی دارد که بدین منظور یک هزار و ۲۹۱ کلاه ایمنی به موتورسواران اهدا کردیم.
رئیس پلیس راه گیلان ادامه داد: البته ما نیاز بیشتری به کلاه ایمنی داریم تا بتوانیم در روستاها به موتورسواران اهدا کنیم و از سوی دیگر با افزایش تعداد راهور محله به طور حتم شاهد کاهش تصادفات و همچنین کاهش جانباختگان در تصادفات در وستاها و جادهها خواهیم بود.
وجود بیش از ۹ هزار کیلومتر راه روستایی در گیلان
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان نیز در این مراسم اظهار داشت: در این استان حدود ۱۱ هزار و ۲۰۶ کیلومتر راه وجود دارد که ۹ هزار و ۲۳۰ کیلومتر راه روستایی است.
غلامعلی نیکفر افزود: با توجه به اینکه سهم روستاییان و موتورسواران در تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن در گیلان زیاد است، باید آموزشهای لازم را به عابران و موتورسواران داد تا درصد تصادفات کاهش چشمگیری یابد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر سالانه مسافران زیادی وارد گیلان میشوند که بیشک حضور این تعداد مسافر و خودرو بر حجم ترافیک و تعداد تصادفات می افزاید.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان بیان کرد: از ابتدای امسال نیز تا پایان شهریور ماه حدود ۱۱ میلیون و ۵۵۷ دستگاه خودرو وارد گیلان شد که باید تاسیسات و زیرساختهای مناسب جاده ای برای این حجم از خودروها را مهیا کنیم تا شاهد کاهش چشمگیر تصادفات جاده ای باشیم.
همایش دهیاران و راهوران محله استان گیلان عصر سه شنبه با حضور اسدالله عباسی استاندار گیلان در رشت برگزار شد.
نظر شما