تکمیل ظرفیت ۵۵۰۰ واحدی خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی/به دانشجویانی که واجد شرایط نبودند هم خوابگاه داده شد

تهران - ایرنا - رییس دانشگاه شهید بهشتی از تکمیل ظرفیت ۵۵۰۰ تخت خوابگاهی این دانشگاه خبر داد و گفت: این میزان بیشتر از تعهدات دانشگاه به دانشجویان است؛ امسال علاوه بر دانشجویان واجد شرایطی که به آنها خوابگاه داده شد، به ۱۵۰۰ نفر از دانشجویانی که واجد شرایط نبودند هم خوابگاه تحویل داده شد. 

سعدالله نصیری قیداری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: تعداد هزار و ۵۰۰ دانشجویی که واجد شرایط نبودند، دانشجویانی هستند که در دفترچه اعلام شده بود به آنها خوابگاه تعلق نمی گیرد اما با توجه به نگاه حمایتی نسبت به دانشجویان و به منظور آسایش خیال آنها و خانواده‌هایشان خوابگاه تحویل داده شد.

رییس دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: در دفترچه شرایط واگذاری خوابگاه را اعلام کرده بودیم که برخی دقت نکردند یا متوجه نشدند و انتخاب رشته کردند، زمانی که دانشجویان از راه های دور آمده و به دانشگاه مراجعه کردند، نمی توانیم پاسخگوی آنها نباشیم؛ بنابراین سعی می کنیم برای آنها خوابگاه فراهم کنیم و حتی برای بعضی دانشجویان خوابگاه خودگردان با اجاره کم فراهم کردیم.

تکمیل ظرفیت ۵۵۰۰ واحدی خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی/به دانشجویانی که واجد شرایط نبودند هم خوابگاه داده شد

نصیری قیداری همچنین گفت: علاوه بر خوابگاه موضوع صبحانه، ناهار و شام آنها هم مطرح است که هزینه بالایی دارد و دانشگاه باید این هزینه ها را متحمل شود؛ ما حاضریم این هزینه ها را متحمل شویم زیرا به این ترتیب هم خیال ما راحت است که دانشجویان در محیطی امن حضور دارند و هم خیال آنها راحت است که در جایی امن زندگی می کنند.

وی افزود: برای این که بتوانیم به تعداد بیشتری خوابگاه تحویل دهیم، برای اولین بار ساختمانی که مربوط به مرکز آموزش های تخصصی این دانشگاه است، با قیمت مناسبی در اختیار دانشجویان قرار دادیم، دلیل آن هم این است که امسال وضع متفاوتی نسبت به گذشته داریم.

رییس دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: هزار و ۵۰۰ نفر دانشجویانی که باید فارغ التحصیل می شدند به دلیل کرونا سنوات آنها طولانی تر شده و پشت در فارغ التحصیلی متوقف شده اند و ما مجبور شدیم به آنها خوابگاه بدهیم، بنابراین کمی تحت فشار هستیم اما با این وجود این دانشگاه جزو دانشگاه هایی است که از لحاظ خوابگاه وضع مطلوبی دارد.

تکمیل ظرفیت ۵۵۰۰ واحدی خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی/به دانشجویانی که واجد شرایط نبودند هم خوابگاه داده شد

به گزارش ایرنا، علیرضا فارسی معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی اخیرا جلسه ای را به منظور تبادل نظر و حل مسایل و مشکلات رفاهی برخی دانشجویان فاقد شرایط اسکان در خوابگاه‌ها با بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان ورودی‌های مختلف تشکیل داد.

بیشترین مساله مطرح شده در این نشست نحوه اختصاص و اسکان در خوابگاه برای دانشجویان فاقد تراز بود. برخی دانشجویان درخواست اسکان در خوابگاه کوی را داشتند و برخی نسبت به میزان اجاره‌بها خوابگاه خودگردان که به دانشجویان فاقد تراز اختصاص یافته است، اعتراض داشتند.

معاون دانشجویی پس از استماع درخواست‌های دانشجویان به برخی مشکلات و تنگناهای مالی دانشگاه اشاره کرد و راه‌حل‌های موجود را با توجه به شرایط فعلی با دانشجویان مطرح کرد و مقرر شد در حد مقدور با دانشجویان مساعدت شود.

بنابر درخواست تعدادی از دانشجویان ورودی های بهمن ۹۷ تا مهر ۱۴۰۱ فاقد شرایط (مطابق مفاد مندرج در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری) مبنی بر اختصاص خوابگاه با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش برای حل مشکل اسکان این دانشجویان، امکان اسکان در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور در حکیمیه فراهم شد.

۵ هزار و ۲۰۰ دانشجوی نوورود دانشگاه شهید بهشتی

نصیری قیداری در ادامه درباره ورودی های جدید این دانشگاه گفت: امسال پنج هزار و ۲۰۰ نفر در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجوی نوورود هستند که البته هر ساله همین تعداد ورودی جدید را داریم.

تکمیل ظرفیت ۵۵۰۰ واحدی خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی/به دانشجویانی که واجد شرایط نبودند هم خوابگاه داده شد

رییس دانشگاه شهید بهشتی یادآور شد: جمعا ۲۰ هزار نفر دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل هستند که می توان گفت از نظر جنسیتی هم تقریبا برابرند.

افزایش هزینه غذای دانشجویی در بودجه امسال پیش بینی نشده است

رییس دانشگاه شهید بهشتی افزایش هزینه تغذیه دانشجویان را مشکل اصلی همه دانشگاه‌های کشور عنوان کرد و گفت: افزایش قیمت غذا در بودجه سال ۱۴۰۱ دانشگاه‌ها پیش بینی نشده است.

وی افزود: در دو سال کرونا حضور دانشجویان در دانشگاه ها کمتر بود و بحث هزینه تغذیه آنچنان مطرح نبود اما با شروع فعالیت حضوری دانشگاه ها و حضور آنها در دانشگاه ها تامین غذا یکی از بحث های مهم است که با آن مواجه هستیم.

نصیری قیداری با بیان این که در این ۲ سال ناگهان قیمت‌ها افزایش یافت، ادامه داد: در گذشته قیمت تمام شده یک وعده غذا مثل ناهار از طرف پیمانکار ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان بود اما قیمت امسال هر وعده غذای دانشجویی ۷۰ هزار تومان و گاهی بیشتر است. این در حالی است که برای صبحانه سه هزار تومان، ناهار ۶ هزار تومان و شام بسته به نوع و کیفیت آن ۴ تا ۶ هزار تومان از دانشجویان هزینه غذا دریافت می شود که عملا بخش کوچکی از قیمت تمام شده است.

تکمیل ظرفیت ۵۵۰۰ واحدی خوابگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی/به دانشجویانی که واجد شرایط نبودند هم خوابگاه داده شد

رییس دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: به دلیل گران شدن غذا حتی دانشجویانی که در خوابگاه نیستند، در دانشگاه غذا می خورند و این باعث شده است که یارانه غذا به شدت افزایش پیدا کند و ماهانه ۱۵ میلیارد تومان و شاید هم بیشتر مابه‌التفاوت غذا پرداخت کنیم که هزینه آن در بودجه دانشگاه ها پیش بینی نشده است، البته قول تامین این بودجه را داده اند که همچنان پیگیر هستیم این مبلغ در بودجه دانشگاه دیده شود.

نصیری قیداری یادآور شد: البته امسال کلاس ها در این چهار هفته اول به معنای واقعی خود تشکیل نشده و حضور در کلاس ها کم است که با جدی شدن حضور دانشجویان شرایط فرق می کند یعنی اگر یک روز یک وعده غذا به دانشجویان داده نشود، دانشگاه ناآرام می شود؛ بنابراین دانشگاه ها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند؛ لذا از دانشجویان می خواهیم که با ما همراهی کنند و از شرایط موجود مطلع باشند تا بتوانیم دانشگاه را با آرامش اداره کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha