۲۰ مهر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۵
کد خبر: 84910771
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

معاون وزیر علوم: کانون های سلامت باید در تمام دانشگاه های کشور گسترش یابد

شیراز- ایرنا- معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: باید تا می‌توانیم، کانون های سلامت را در دانشگاه های مختلف کشور گسترش دهیم.مهمترین اقدامی که امسال با کمک معاونت فرهنگی و اجتماعی انجام خواهیم داریم ترمیم کانون های همیاران سلامت است و به دنبال آن فعال شدن این کانون ها در تمام کشور را شاهد باشیم

به گزارش خبرنگار ایرنا، هاشم داداش پور، روز چهارشنبه در پنجمین همایش سراسری کانون های دانشجویی همیاران سلامت در شیراز، با اشاره به شیوع کرونا طی حدود سه سال گذشته و تعطیلی دانشگاه ها افزود: این شرایط باعث شد که کانون‌های سلامت دانشگاه ها نیز دچار آسیب شوند.
وی ادامه داد: مهمترین اقدامی که امسال با کمک معاونت فرهنگی و اجتماعی انجام خواهیم داریم ترمیم کانون های همیاران سلامت است و به دنبال آن فعال شدن این کانون ها در تمام کشور را شاهد باشیم.
او اظهار داشت: از ۴۸۸ کانون همیاران سلامت، ۱۳۸ کانون مربوط به دانشگاه های دولتی است اما این کانون ها هنوز همه دانشگاههای کشور را پوشش نمی دهند و حداقل ۴۰ درصد دانشگاه ها فاقد کانون های همیار سلامت هستند.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان از دانشجویان خواست که ارتباط خود را با مراکز مشاوره برقرار کنند و مشکلات خود را به این مراکز ارجاع دهند و از آنها کمک بگیرند.
داداش پور افزود: در دو دهه اخیر بحث تاسیس نهادهای دانشجویی اهمیت بسیاری پیدا کرد و به همین دلیل معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم توانست نهادهای زیادی را در دانشگاه های کشور تاسیس کند.
وی بیان کرد: بر اساس گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، حداقل ۲۰ هزار تشکل اعم از کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی و انجمن های علمی و دانشجویی که کانون سلامت هم جزو آنها است تاسیس شده که از میان این ۴۸۸ کانون همیاران سلامت، تشکیلاتی به نام کانون همیاران سلامت دانشجویی ایجاد شده که بیانگر اهمیت و اثرگذاری این نهاد در حوزه دانشجویی در دانشگاه های کشور است.
او افزود: به همین دلیل برای ما اهمیت زیادی دارد که در کنار کسانی که در حوزه همیاران سلامت هستند باشیم و به آنها کمک کنیم تا بتوانند در دانشگاه‌های کشور اثرگذاری لازم را داشته باشند.

افزایش تنش ها و مسائل روانی و اجتماعی دانشگاه ها
مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان هم گفت: طی دو و نیم سال گذشته که کاهش فعالیت حضوری دانشجویان را به دلیل شیوع کرونا شاهد بودیم، تنش ها، و مسائل روانی و اجتماعی دانشگاه ها نیز افزایش یافته است.
ابراهیم نعیمی افزود: بر همین اساس، مقرر شد که به جای اینکه در مراکز مشاوره بنشینیم تا دانشجویی به ما مراجعه کند تا ما کار درمان را شروع کنیم، آگاهانه و فعالانه اجازه ندهیم که ورودی مراکز مشاوره افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: باید فعالیت هایی تعریف کنیم که در آنها فضای شور، نشاط و پویایی دانشجویان و آینده سازان به سمت و سویی برود که این توانمندسازی و ارتقاء برای خودشان و نزدیکانشان کارگشا باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha