به گزارش ایرنا از میراث آریا، سید عزتالله ضرغامی با انتشار متنی در صفحه شخصی خود نوشت: امر به معروف و نهی از منکر از ضروریات دین است که در توییت قبلیام با جملهی: «امر به معروف و نهی از منکر وظیفهای همگانی است»، بر اهمیت، ضرورت و فراگیری این اصل مهم تأکید کردهام.
وی افزود: مقالهی «واجب فراموش شده» در باب اهمیت این اصل مهم که قبلاً نوشتهام، در صفحهی اینستاگرام و کانال تلگرامیام، منتشر شده است.
ضرغامی ادامه داد: معتقدم این وظیفه اگر بر اساس نگاه حکیمانهی شهید مطهری و با رعایت همهی اصول و ضوابط مکتبی صورت گیرد، بسیاری از مشکلات جامعه اصلاح خواهد شد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: متأسفانه برخی از دوستان بدون توجه به صراحت من در توییت اول، صرفاً بر اساس جملهی کنایه و مطایبه توییت دوم که کاملاً روشن و قابل درک است، برداشت ناقصی از موضوع داشتهاند که قابل احترام است.
وی تصریح کرد: وظیفه میدانم در مقابل فتنهها و کژیها با روشهای خاص خودم در فضای مجازی نقشآفرینی مؤثر داشته باشم و دین خود را به انقلاب و مردم ادا کنم. از همهی دوستانی که با دلسوزی و محبت نقطه نظرات خود را به من منتقل کردند، تشکر میکنم.
ضرغامی در ادامه این توییت بخشی از مصاحبه خود با رادیو گفتگو در تاریخ ۳ مرداد ۱۳۹۷ را بدین شرح آورده است:
«انقلاب به امر به معروف و نهی از منکر زنده است که اگر [این مهم] تعطیل شود، چیزی از اسلام باقی نمیماند و لازمه آن، نظارت عمومی و آزادی برای سخن گفتن است. اگر فضای مجازی وجود نداشت، نه آزادی به درستی تبیین می شد تا جلوی اشکالات گرفته شود و نه نظارت عمومی آنطور که شاهد آن هستیم، بر کشورمان حاکم میبود و هر دو این سطوح را به برکت فضای مجازی در اختیار داریم.»
تهران - ایرنا - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در توییتی امربهمعروف و نهیازمنکر را از ضروریات دین دانست و تصریح کرد: وظیفه میدانم در مقابل فتنهها و کژیها با روشهای خاص خودم در فضای مجازی نقشآفرینی مؤثر داشته باشم و دین خود را به انقلاب و مردم ادا کنم.
اخبار مرتبط
-
ضرغامی: مردم و انقلاباسلامی مفهومی متفاوت از هم نیستند
قم - ایرنا - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر مردمی بودن انقلاب اسلامی گفت:…
-
ميزگرد ايرنا/
امر به معروف و نهي از منكر؛ رمز حيات دين در جامعه اسلامي
تبريز- ايرنا - تاكيد قرآن كريم، وجود ده ها آيه، حديث و روايات از پيامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار…
نظر شما