به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، صدرالله بهرامی افزود:این طرح با ظرفیت تولید ۲۵ هزار متر مکعب در شبانهروز توسط شرکت آب و فاضلاب خوزستان برای تامین بخشی از آب آشامیدنی هندیجان، زهره، ماهشهر ،بندر امام خمینی (ره) و شهر چمران اجرا میشود.
وی اظهار داشت:به منظور رعایت الزامات قانونی ناظر بر ساخت و بهرهبرداری از سازهها و تاسیسات ساحلی، حسب قوانین و مقررات جاری، مجوزهای ساخت و بهرهبرداری این طرح پس از ارائه مدارک و دریافت استعلامهای لازم از مراجع ذیربط صادر خواهد شد.
معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به بند ۲۲ ماده ۳ فصل دوم آیین نامه سازمان بنادر و دریانوردی که بر لزوم دریافت مجوزهای لازم برای ساخت و بهرهبرداری از سازههای ساحلی و دریایی تاکید میکند افزود: صدور این مجوز حسب اعمال حاکمیت در عرصه سواحل کشور صورت خواهد گرفت و همه فعالان اقتصادی در حوزه سواحل و بنادر ملزم به رعایت قوانین و دریافت مجوزهرگونه فعالیت هستند.
وی در ادامه افزود:ارگانها و مراجع قانونی فقط میتوانند به طرحها و تاسیساتی که مبادرت به اخذ مجوز کردهاند، تسهیلات ارائه نموده و از این مزیت برخوردار شوند.
به گزارش ایرنا بیشتر مناطق ساحلی خوزستان با کمبود آب آشامیدنی رو بهرو هستند از همین رو طرح احداث آب شیرین کن در بیشتر این مناطق از جمله اروندکنار و مینوشهر در دستور شرکت آب و فاضلاب خوزستان قرار گرفته است.
بهره برداری طرح آبرسانی غدیر که آبگیری آن از سد دز در شمال خوزستان انجام شده سبب بهبود کیفیت و کمیت آب شهرهای غربی استان و شهرهای آبادان ، خرمشهر و شادگان شده است.
نظر شما