به گزارش روز جمعه ایرنا، خبرگزاری رویترز با انتشار این خبر نوشت: با توجه به بحران انرژی بوجود آمده در اروپا و موقعیت جغرافیایی ۱۱ میلیون نفری بلژیک با دیگر همسایگانش، بی ثباتی در قیمت برق می تواند باعث فروش این انرژی به دیگر کشورها شود.
نخست وزیر بلژیک به شبکه تلویزیونی عمومی RTBF که برای جامعه فرانسه زبان بلژیک برنامه های خود را پخش می کند، گفت: «چنانچه قیمت برق را در بلژیک محدود کنیم، برق ما در سایر کشورهای همسایه که قیمتها به یک میزان نیست، فروخته میشود، آنگاه خطر خاموشی وجود دارد زیرا برق در جای دیگری با قیمت گران تری فروخته خواهد شد."
دی کرو به این شبکه رادیو و تلویزیونی بلژیکی گفت: بطور مثال در اسپانیا، کشوری که تا حدودی حالت شبه جزیره ای دارد، از نقطه نظر انرژی، امکان محدود کردن قیمت برق وجود دارد.
براساس این گزارش، دفتر آمار اتحادیه اروپا «یورواستات» در اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که بلژیک بالاترین نرخ تورم انرژی را در این اتحادیه دارد و دولت در بروکسل تنها با مالیات و تعرفهها برای کاهش فشار اقتصادی بر مصرف کنندگان، در تلاش است.
به نوشته این رسانه، رهبران اتحادیه اروپا قرار است در روزهای ۲۰ تا ۲۱ اکتبر (۲۸ تا ۲۹ مهرماه) ، چند روز پس از آن که کمیسیون اروپا در نظر دارد تدابیری را برای مقابله با بحران انرژی که موجب تورم و آسیب رساندن به اقتصاد کشورهای عضو این اتحادیه شده، پیشنهادهای خود را دراین زمینه ارائه دهند.
به گزارش ایرنا، با وقوع جنگ در اوکراین در اسفند ۱۴۰۰ که به علت نادیده گرفتن نگرانی های امنیتی روسیه از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا رخ داد، کشورهای غربی از جمله اتحادیه اروپا تصمیم به تحریم بخش انرژی روسیه گرفتند، تحریمی که به اشتباه اقتصاد بشدت وابسته اروپایی ها به گاز روسیه را هدف قرار داد و اکنون برون رفتی از اقدام اشتباه خود برای آن نمییابند.
نظر شما