۵۰ معدن راکد استان تهران از اواخر آبان‌ماه به مزایده گذاشته می‌شود/ ۲۸ آبان‌ماه تاریخ انتشار آگهی‌ها

تهران- ایرنا- معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از مزایده حدود ۵۰ معدن راکد این استان از اواخر آبان‌ماه خبر داد.

«علی عبدی» امروز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: از آغاز روی کار آمدن دولت سیزدهم و با پیگیری‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، معادن فعال و راکد استان تهران مورد رصد و پایش قرار گرفت و به‌تدریج در سامانه کاداستر معدنی ثبت شد.

وی گفت: اکنون همه معادن راکد استان که قابلیت واگذاری از طریق مزایده داشته باشند، شناسایی شده‌اند.

این مسوول یادآور شد: مقرر شده در کل کشور بیش از پنج هزار معدن در سه مرحله در پاییز امسال به مزایده گذاشته شوند که اطلاعیه‌های مربوط به معادن استان تهران از اواخر آبان‌ماه منتشر خواهد شد.

وی بیان‌داشت: ۵۰ محدوده معدنی راکد شامل ۳۸  پروانه بهره‌برداری معادن، چهار گواهی کشف و هشت پروانه اکتشاف در این مرحله به فرآیند مزایده خواهند رفت.

عبدی خاطرنشان‌کرد:‌ اطلاعات، مشخصات و مختصات این معادن در سامانه تدارکات دولت قرار داده خواهد شد و افرادی که از شرایط فنی و مالی لازم برخوردار باشند می‌توانند در این مزایده حضور یابند.

وی ادامه‌داد: ۲۸ آبان‌ماه تاریخ انتشار آگهی‌های مربوطه خواهد بود و افراد واجد شرایط می توانند فرم‌های مربوط به مزایده را از هشتم آذرماه از سامانه تدارکات دولت دریافت کنند.

معاون امور معادن سازمان صمت استان تهران تاکید کرد: حداکثر زمان ارسال مدارک تکمیل شده تا تاریخ ۲۳ آذرماه خواهد بود و در ۲۶ آذرماه پاکت‌های مزایده برای معرفی برندگان بازگشایی خواهد شد.

وی خواستار آن شد تا متقاضیان مدارک مربوط به احراز شرایط فنی و مالی‌شان را به سازمان نظام مهندسی معدن استان تحویل دهند تا مورد بررسی قرار گیرد.

عبدی گفت: در سال‌های گذشته هر کسی می‌توانست صلاحیت فنی و مالی بگیرد، اما امسال و با توجه به صدور بخشنامه جدید، صلاحیت مالی فقط به کسانی که صلاحیت فنی داشته باشند تعلق خواهد گرفت.

وی افزود: برای دریافت صلاحیت مالی، دارا بودن حداقل مدرک لیسانس مهندسی معدن یا زمین‌شناسی از سوی فرد متقاضی یا یکی از اعضای هیات مدیره شرکت مربوطه لازم است و علاوه بر آن، با توجه به معدل‌گیری حساب بانکی ۶ ماهه افراد و شرکت‌ها، هر ۵۰ میلیون تومان سپرده در بانک یک امتیاز محسوب می‌شود.

این مسوول خاطرنشان‌کرد: معادن مختلف مصالح ساختمانی، سنگ لاشه، مرمریت، بنتونیت، سولفات سدیم، زئولیت، باریت، سیلیس و غیره در این دوره از مزایده معادن راکد استان وجود دارد.

وی گفت: در مجموع ۲۸۵ معدن دارای بهره‌بردار در استان تهران وجود دارد و از بین آنها ۲۴۵ مورد آنها فعال و ۴۰ معدن دیگر به دلایلی همچون نبود بازار، مشکلات معارضان محلی و دولتی، ضعف زیرساخت‌های زیربنایی یا خدمات آب، برق و غیره غیرفعال است.

عبدی تاکید کرد: در تلاشیم با برگزاری جلسات و مکاتبه‌های متعدد و با رفع موانع و مشکلات موجود، این ۴۰ معدن غیرفعال را به چرخه تولید بازگردانیم.

وی یادآور شد: سال گذشته ۱۵ معدن راکد استان به مزایده رفت که اکنون در مرحله صدور پروانه بهره‌برداری برای آنها هستیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha