«کریم میرزایی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طبق رنگبندی کرونا و اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستان ملایر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد و نگرانی ما درباره شیوع گسترده ویروس کرونا تا حدودی کاهش یافته است.
به گفته وی در حال حاضر حدود ۲ تا سه بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای ملایر بستری است و شمار بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان رو به کاهش است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: در مقابل فروکش کردن ویروس کرونا، ویروس آنفلوآنزا به ویژه در بین کودکان و مدارس شیوع گستردهای پیدا کرده است و باید مردم طبق روال گذشته پروتکلهای بهداشتی و زدن ماسک را رعایت کنند.
میرزایی بیان کرد: میزان مراجعه بیماران به بیمارستانها، مطبهای پزشکان و مراکز بهداشتی و درمانی در این شهرستان تا ۲.۵ برابر افزایش یافته است و با ادامه این روند، ورودی بیماران بیشتر خواهد شد.
وی با توجه به مشترک بودن راه پیشگیری و مراقبت از کرونا با آنفلوآنزا، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، زدن ماسک، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و شستن مرتب دستها را همچنان مورد تاکید قرار داد و افزود: با رعایت پروتکلهای بهداشتی میتوانیم از این پیک عبور کنیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه حساسیت مردم در زدن ماسک و رعایت اصول بهداشتی بسیار کمتر شده، تاکید کرد: طبق بررسیهای انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی همدان و معاونت بهداشتی دانشگاه، بیماران مبتلا، آنفلوآنزا و ویروسی شبیه سرماخوردگی است که بیشتر اطفال و سپس خانوادهها را درگیر میکند.
میرزایی گفت: در جلسهای که روز گذشته /دوشنبه/ با دانشگاه علوم پزشکی همدان و معاونت غذا و داروی این دانشگاه داشتیم، مقرر شد سهمیه دارویی این شهرستان را سریعتر و به موقع اختصاص دهند تا مشکلی برای بیماران وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه بیشتر مراجعه بیماران برای تامین دارو به داروخانههای مرکز شهر است، ادامه داد: حدود ۳۰ داروخانه در سطح شهر ملایر داریم که مراجعه کنندگان میتوانند داروهای مورد نیاز خود را از دیگر داروخانهها که در مرکز شهر متمرکز نیستند، تهیه کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مجموع ۱۰ شهرستان استان همدان، چهار شهرستان ملایر، تویسرکان، رزن و درگزین در وضعیت آبی و ۶ شهرستان دیگر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
نظر شما