«میثم حجتی پور» روز دوشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی همچنین از جایابی و آماده شدن نقشه فاز یک درمانگاه تخصصی حضرت معصومه (س) و تخصیص اعتبار ۱۴ میلیارد تومانی برای آن خبر داد و گفت: ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س) یکی از ضرورت های استان کرمانشاه است تا شاهد استاندارد بودن خدمات درمانی در این مرکز باشیم اما متاسفانه شهرداری کرمانشاه برای صدور مجوز و دستور نقشه همکاری لازم را با ما ندارد.
وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ متر فضا را برای ساخت این درمانگاه در نظر گرفتیم و اعتبار آن هم در سال بعد تمدید خواهد شد اظهار داشت: شهرداری باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد چراکه ساخت این درمانگاه به سود مردم است و شهرداری نباید به خاطر پارک بانوان که مالک آن طبق اسناد و مدارک تامین اجتماعی است، در مسیر ساخت درمانگاه حضرت معصومه مانع تراشی کند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود تعداد کل مراجعین در بخش های سرپایی، بستری و پاراکلینک در مراکز درمانی تامین اجتماعی در ۶ ماهه اول امسال را یک میلیون و ۵۲۳ هزار و ۱۱۲ نفر اعلام کرد و گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۴ درصدی را نشان می دهد و این در حالی است که تعداد مراجعین سرپایی به پزشکان در تمام مراکز درمان تامین اجتماعی استان در این مدت ۷۴۴ هزار و ۷۲۳ نفر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش ۱۵ درصدی را نشان می دهد.
دکتر حجتی پور پروژه های عمرانی معاونت درمان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه را کم نظیر توصیف کرد و گفت: در مدت کوتاهی درمانگاه های سنقر، پاوه و جوانرود آماده شد و این در حالی است در شهرستان های هرسین، صحنه و کنگاور هم درمانگاه استیجاری داریم و به دنبال تامین زمین برای ساخت درمانگاه دائمی هستیم.
وی توسعه بخش ال دی آر بیمارستان حضرت معصومه با هشت تخت مجهز جهت رفاه حال بانوان برای زایمان را بی نظیر دانست و در ادامه اظهار داشت: اورژانس بیمارستان شهدا هم که یک فضای سه هزار و ۲۰۰ متری در اختیار ما قرار می دهد اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان سال ۱۴۰۲ به بهره برداری می رسد و لازم به ذکر است که کیفیت خدمات در مراکز درمانی تامین اجتماعی با مراکز خصوصی برابری می کند.
وی همچنین در خصوص کسب موفقیتهای این مدیریت نیز، گفت: براساس شاخصهای عملکردی و با تلاش همکاران در معاونت درمان استان سال گذشته بین ۳۲ مرکز مدیریت درمان کشور رتبه اول را کسب کردیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بیمارستانهای شهدا و حضرت معصومه و ۲ پلی کلینیک شبانه روزی شماره یک و ۲ شهر کرمانشاه و همچنین در شهرهای اسلام آبادغرب، پاوه، جوانرود، بیستون و سنقروکلیایی خدمات درمانی رایگان به بیمهشدگان سازمان ارایه میشود.
استان کرمانشاه اکنون در مجموع ۲۵۵ هزار بیمه شده اصلی و حدود ۶۴۰ هزار بیمه شده اصلی و تبعی دارد که شامل یک سوم جمعیت ۲ میلیونی استان است.
همچنین تامین اجتماعی در استان کرمانشاه ۶۴ هزار مستمری بگیر اصلی و ۱۵۰ هزار مستمری بگیر اصلی و تبعی دارد که به آنها حقوق پرداخت میکند.
نظر شما