دکتر امیرعلی قهرمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی(اتاق تمیز) در زمینه تحقیقات و درمان بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: اینک برنامه جامعی برای خودکفایی در ایجاد فناوریهای نوین در حوزه علوم پزشکی خراسان شمالی تدوین شده است که اختصاص فضای مناسبی به مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی(اتاق تمیز) بخشی از آن است.
قهرمانی یادآور شد: ایدههای دانشبنیان در این حوزه نیز با برگزاری استارتاپهای ژن درمانی و سلول درمانی حمایت خواهند شد.
ثبت ۷ اختراع
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در یکسال عملکرد دولت سیزدهم، هفت اختراع در زمینه های تجهیزات پزشکی و نانو تکنولوژی توسط پژوهشگران علوم پزشکی استان به ثبت رسیده است.
وی افزود: ساخت "کیت الایزا" در حوزه تشخیص بیماری های دوران بارداری و برای اندازه گیری سطح فاکتور رشد جنین از مهمترین این اختراعات است.
قهرمانی با اشاره به استقرار سه شرکت دانش بنیان در مرکز رشد فناوری سلامت خراسان شمالی، خاطرنشان کرد: همچنین در سالجاری با سه شتاب دهنده جهت ایجاد بستر مناسب تولید محصولات دانش بنیان توسط شرکت های مستقر در مرکز رشد فناوری سلامت استان قرارداد منعقد شد.
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی دارد که در هفت دانشکده آن زیر نظر ۱۹۲ عضو هیأت علمی تحصیل میکنند.
این دانشگاه همچنین ۱۲ بیمارستان با یکهزار و ۴۵۵ تخت را زیر پوشش دارد.
نظر شما