به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز چهارشنبه در شورای اطلاع رسانی استان افزود: ابزار مهم اطلاع رسانی به خصوص در مورد عملکرد دستگاه های اجرایی روابط عمومی ها هستند.
وی با بیان اینکه در شورای اطلاع رسانی در خصوص این مسائل تمرکز داریم، اضافه کرد: موضوع آموزش هم در بحث گفتمان سازی و ایجاد انگیزه بی تاثیر نیست و در زمان حاضر عمده محتوای فضای مجازی جوانان را تحت تاثیر خود قرار می دهد.
این مسوول با اشاره به اینکه ما مقصر هستیم چرا که در تولید محتوا باید بیش از گذشته ورود پیدا کنیم، ادامه داد: برای انجام این مهم باید آموزش های لازم داده شود از طرفی عزم و اراده لازم نیز فراهم و بستر های آن نیز ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه در مسایل اخیر کشور نیز مشخص شد عمده مشکل ما به بحث فضای مجازی و افکار عمومی و تاثیر پذیری آن به مخاطب باز می گردد اضافه کرد: بر این مبنا باید بصورت عملیاتی کمیته ها راهکارهای عملی و اجرایی خود را ارائه کنند.
رفیعی با اشاره به اینکه بروز یک اتفاق و نوع روایتگری آن از اهمیت بسزایی برخوردار است، افزود: همین فوت خانم امینی یک اتفاق بود و علت آن نیز با مستندات اعلام شد اما روایت اول از این واقعه اهمیت دارید و ما همیشه عقب هستیم و سپس در صدد پاسخگویی بر می آییم.
وی با بیان اینکه باید ما اول روایتگری وقایع را خودمان انجام می دادیم، گفت: متاسفانه این ضعف وجود دارد و ما نباید دچار چنین غافلگیری هایی شویم و در واقع برنامه ریزی لازم را باید انجام دهیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان ادامه داد: در بروز چنین وقایعی باید تخصص و تبحر لازم را داشته باشیم، بخوبی وضعیت را بسنجیم و حتی اهمال کاری می تواند نتیجه دیگری را رقم بزند.
وی با تاکید بر اینکه تحقق چنین امر مهمی در گرو ایجاد سازو کارهای لازم آن است، اظهار داشت: تلاش می شود شورای اطلاع رسانی استان به این سمت و سو و مبتنی با ظرفیت کنونی هدایت شود تا بیشترین تاثیر گذاری را در افکار عمومی داشته باشد.
این مسوول با بیان اینکه زنجان در اغتشاشات اخیر جزو استان های خوب در زمینه مدیریت آن بود، خاطرنشان کرد: مردم این استان صف خود را از اغتشاشگران جدا و با حضور به موقع در راهپیمایی توطئه ها را خنثی و علاوه بر آن فضای رسانه ای استان هم دلسوزانه و عاقلانه رفتار کردند.
نظر شما