اسماعیل صارمی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرستان کرج ۸۴ هکتار اراضی زیر کشت کرفس قرار دارد که متوسط برداشت این محصول ۹۰ تن در هکتار است .
وی بیان داشت : با توجه به اهمیت غذایی و دارویی محصول کرفس روز گذشته آیین کیل گیری کرفس با همکاری شرکت های دانش بنیان و با حضور نماینده خبرگان کشاورزی و مسوولان ترویج و زارعت و شماری بهره برداران البرز در یکی از مزارع مهرشهر کرج برگزار شد که که با انبوهی از محصول کرفس مواجه شدیم .
صارمی اظهار داشت: با توجه به افزایش روزافزون جمعیت ، کمبود مواد غذایی و محدودیت منابع تولید، اهمیت لزوم تولید محصولات کشاورزی سلامت محور با محوریت حفاظت از محیط زیست بیش از پیش احساس می شود.
وی با بیان اینکه استفاده از کودهای آلی با مزایایی چون بهبود کیفیت خاک ، افزایش تولید و کاهش مصرف کودهای شیمیایی همراه است ، گفت: ارتباط مستمرشرکت های دانش بنیان در حوزه تولید کودهای آلی با کشاورزان بسیار تاثیرگذار است .
صارمی از دیگر علل مهم افزایش عملکرد محصولات کشاورزی را استفاده از مدیریت مصرف آب و بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری برشمرد و افزود: شهرستان کرج با دارا بودن یک هزار و ۶۲۴ هکتار اراضی تحت کشت سبزی و صیفی با مجهز کردن ۷۰ درصد از این اراضی به سیستم های آبیاری تحت فشار موفق به افزایش کارایی مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت آن شده است.
شهرستان کرج دارای پنج هزار و ۵۳۰ هکتار اراضی باغی و سه هزار و ۹۶۳ هکتار اراضی زراعی می باشد.
نظر شما