قلی ابرازه روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال تحصیلی گذشته ۶۳ هزار نفر از اولیای شرکت کننده در جلسات آموزش خانواده مادران دانش آموزان و ۴۰ هزار نفر نیز پدران آنها بودند.
وی با بیان اینکه برای حضور پدران در جلسات آموزش خانواده تدابیری از امسال بکار گرفته شده است، اظهار کرد: برگزاری این جلسات در محل کار پدران از راهکارهای مشارکت دادن آنان در جلسات آموزشی بوده و آموزش و پرورش در این راستا پیشقدم شده است.
ابرازه با اشاره به اهمیت این دورههای آموزشی و تاثیرات تربیتی دورهها یادآور شد: بیش از ۲ هزار دوره آموزشی در سال تحصیلی گذشته در استان برای اولیا در قالب هشت هزار جلسه برنامه ریزی و اجرا شد.
وی ادامه داد: ۲۸۲ مدرس در سطح استان بعد از طی دورههای لازم و شرکت در آزمونهای مربوطه به تدریس در این دورهها میپردازند.
ابرازه اضافه کرد: ۸۵ درصد از شخصیت دانش آموزان در خانواده شکل میگیرد و با توجه به هزینه بر بودن تغییر رفتارهای شکل یافته، مشارکت مستمر اولیا و خانواده در فرایند تعلیم و تربیت دارای اهمیت ویژه است.
رییس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: تربیت اسلامی یکی از غنیترین انواع تعلیم و تربیت در جهان است که نباید از این نوع تربیت غافل شد ضمن اینکه دورههای آموزش خانواده برگرفته از این نوع تعلیم و تربیت است.
آذربایجان غربی دارای ۶۸۰ هزار دانش آموز در مقاطع ابتدایی، متوسطه و دورههای پیش دبستان و بزرگسالان است که در بیش از پنج هزار مدرسه در حال تحصیل هستند.
نظر شما