تقاضای اخذ گواهی دانش بنیانی ۳ برابر شده است

تهران- ایرنا- سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سه برابر شدن تقاضای اخذ گواهی دانش بنیانی خبر داد و گفت:در مدت یک ماه پرونده‌های متقاضیان بررسی می شود.

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری، روح الله دهقانی فیروزآبادی روز شنبه در حاشیه آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد واحد بین الملل فرشتگان که در این دانشگاه برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره گلایه دانش بنیان ها مبنی بر این که مدت زمان ارزیابی برای اخذ گواهی دانش بنیان شدن طولانی است، اظهار داست: با توجه به رویکرد خوبی که کشور پیدا کرده و گفتمانی که در حوزه دانش بنیان ایجاد شده است، تعداد متقاضیانی که در ماه برای اخذ گواهی دانش بنیانی مراجعه می‌کنند بعضاً به سه برابر شده است و زمان بررسی مدارک آنها نیز تقریباً به یک ماه کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: افزایش تعداد متقاضی و در عین حال کاهش زمان بررسی مدارک، کار سختی بود که انجام شد. تقریبا به طور متوسط طی یک ماه پرونده‌های افراد متقاضی بررسی می‌شود. این فرآیندها در دوره جدید اصلاح و بهینه می شود و سعی می کنیم سریع تر با روش های بهینه تر ارزیابی ها را انجام دهیم.

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش بنیان هم گفت: این قانون یک قانون بسیار مترقی است و امیدواریم اجرای آن بتواند تحول جدی در اقتصاد دانش بنیان کشور ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: آیین نامه‌های این قانون با محوریت یک شورا و با مشارکت وزارتخانه‌های مختلف در حال تدوین است. تقریبا تمام وزارتخانه‌هایی که به نحوی درگیر این قانون هستند، در تدوسن آیین‌نامه های آن مشارکت دارند. بخش زیادی از آیین نامه ها در جلسه هیات دولت به تصویب رسیده است بنابراین هماهنگی کامل برای اجرای این قانون وجود دارد.

وی همچنین گفت: از امسال و سال آینده و سال های بعد شاهد خواهیم بود که با هماهنگی خوب دستگاه ها مخصوصاً بعضی از وزارتخانه هایی که بیشتر درگیر هستند مثل وزارتخانه های صنعت، کشاورزی، نفت و بقیه حوزه هایی که ارتباط بیشتری با حوزه علم و فناوری دارند، شاهد فعالیت‌ آنها در این حوزه به شکل جدی خواهدبود.

سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: همچنین مجموعه‌های بزرگ دولتی، صنایع بزرگ که می توانند از ظرفیت این قانون استفاده کنند، قطعاً مشتاق این خواهند بود که از این ظرفیت ها استفاده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha