موانع اجرای قانون خانواده و جوانی جمعیت در گلستان برطرف شود

گرگان - ایرنا - استاندار گلستان گفت: توجه جدی به حمایت همه جانبه از خانواده و جوانی جمعیت نیاز ضروری استان است و باید موانع پیش‌رو آن با ارائه خدمات در جامعه برطرف شود.

به گزارش ایرنا، علی‌محمد زنگانه عصر شنبه در نشست حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گلستان، افزود: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ۱۷ سال قبل نوشته شده اما قبل از شروع فعالیت دولت سیزدهم به خوبی اجرا نمی‌شد.

وی همچنین بر ضرورت هدفگذاری دستگاه‌ها برای ارائه خدمات بهتر در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکید کرد.

استاندار گلستان افزود: طراحی برنامه از محل بودجه عمومی جواب نمی‌دهد چون این اعتبارات دارای محدودیت است و باید از  سایر ظرفیت‌های در اختیار به خوبی استفاده کرد.

زنگانه با اشاره به این که ترویج جوانی جمعیت کار سختی است، گفت: برای گسترش و نهادینه کردن این فرهنگ در جامعه، طراحی، جذابیت و تشکیل کمپین ضروری است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان هم در این جلسه گفت: حل موانع پرداخت وام ازدواج به جوانان متقاضی در بانک‌های استان ضروری است چرا که حدود ۳۰ درصد از متقاضیان با ایجاد موانع از دریافت وام منصرف شدند.

آزاده رجبی افزود:  در ۶ ماه نخست امسال ۲۷ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی ادامه داد: برخی از مراجعه کنندگان دریافت وام ازدواج در گلستان با تاخیر چندین ماهه این تسهیلات را دریافت می‌کنند که بررسی علت تاخیر در پرداخت وام از سوی بانک‌ها ضروری است.

وی بر رفع موانع ارائه وام فرزندآوری، پیگیری اختصاص ۳۰ درصد اعتبارات تشکل‌های مردم نهاد با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای تخصیص، جمع‌آوری آمار مهاجرت هم استانی‌ها به خارج از کشور و شتاب در تهیه اطلس جمعیتی استان و سرمایه‌گذاری در حوزه ترویج فرهنگ ازداوج آسان و ساده زیستی تاکید کرد.

به گفته وی ۳۸ دستگاه وظیفه مندی در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارد تا چالش های این حوزه را رفع کنند.

سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گلستان هم گفت:۱۰ میلیارد ریال اعتبار در قالب " قرارگاه آمنه " برای رفع مداخلات در حوزه ازدواج و پیشگیری از طلاق مصوبه از وزراتخانه برای جذب گرفته شد.

حامد ملاحسنی افزود: پیگیری اجرای طرح مزبور با همکاری جهاددانشگاهی در پنج نقطه فرهنگی گرگان در قالب پنج پایگاه شناسایی و اطلاع رسانی شده است.

وی بر راه‌اندازی کمیته سامانه ازدواج برای شتاب در فرهنگ‌سازی ازدواج و حل مشکلات فراروی جوانان، حمایت بیشتر در راه‌اندازی مراکز مشاوره از طریق فرمانداران در اختصاص مکان فعالیت، راه‌اندازی کانون‌های واسطه‌گری ازدواج توسط سازمان تبلیغات اسلامی و تسریع در شناسایی تشکل‌های مردم نهاد با ایجاد بانک اطلاعات در حوزه ازدواج تاکید کرد.

ملاحسنی همچنین از میزبانی گلستان برای تربیت مربی حدیث زندگی خبرداد و خواستار هم افزایی بیشتر دستگاههای مرتبط در عملیاتی شدن این طرح در استان در آینده نزدیک شد.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان هم گفت: هزار و ۵۰۰ نفر برای دریافت مسکن در قالب  حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در استان ثبت نام کردند و پالایش افراد واجد شرایط دریافت تسهیلات در این حوزه از ۱۵ روز قبل آغاز شد.

مهدی ملک افزود: تاکنون ۳۰ درصد از افراد متقاضی این طرح مورد پالایش قرار گرفتند.

وی خواستار تامین زمین برای ساخت مسکن جمعیت واجد شرایط در این طرح در گلستان شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha