ساخت پارکینگ ۳ هزار خودرویی در تهران/رشد ۸ درصدی در مراکز معاینه فنی

تهران - ایرنا - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ساماندهی فضای توقف خودروها، پیش نیاز روان سازی تردد خودروهاست و پارکینگ بزرگ مشارکتی با گنجایش سه هزار خودرو در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) احداث می شود.

به گزارش عصر دوشنبه خبرنگار ایرنا، جلال بهرامی با اشاره به افتتاح و بهره‌برداری از پارکینگ هوشمند امیرکبیر، آن را سرآغاز رویکرد مدیریت شهری برای پارکینگ‌سازی برشمرد و افزود: علاوه بر این پارکینگ که برای پارک ۵۵۰ خودرو ظرفیت دارد، سه پارکینگ دیگر نیز با ظرفیت ۱۳۸۲ خودرو در دست احداث است.

وی با اشاره به آغاز احداث پارکینگ شهید باقری در منطقه ۱۸ اظهار کرد: در طراحی و اجرای پارکینگ‌های جدید، موضوعاتی همچون ایمن‌سازی این فضاها و تجهیز آنها به امکانات اطفای حریق و همچنین هوشمندسازی پارکینگ‌ها از طریق مجهز بودن آنها به سیستم‌های هوشمند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه موضوع سامان‌بخشی به تردد و توقف خودروها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: احداث پارکینگ‌ها و افزایش فضای پارک خودروها به واقع امکاناتی هستند برای خلق فرصت‌هایی که می‌توانند تا حدی خیابان‌های شهر را از توقف انبوه خودروها نجات دهند.

وی از احداث یک باب پارکینگ مشارکتی در ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) خبر داد و گفت: این پارکینگ ۶ طبقه و مساحت ۲۴ هزار و ۸۴۰ متر مربع و زیربنای ۷۳ هزار و ۶۰۰ متر مربع دارد که با بهره‌برداری از این پارکینگ که از ظرفیت پارک سه هزار دستگاه برخوردار است، به میزان قابل توجهی از دغدغه پارک خودرو برای ساکنان منطقه و زائران حرم حضرت عبدالعظیم (ع) کاسته خواهد شد.

مانور محیط زیستی آبگرفتگی معبر و لایروبی روزانه سه هزار متر از انهار منطقه ۱۳ 
شهردار منطقه ۱۳ اعلام کرد: با توجه به فصل بارندگی و احتمال بارش های فصلی، عملیات لایروبی و رسوب برداری انهار روبسته و روباز سطح منطقه به منظور حفظ محیط زیست و نگهداشت شهر با متراژ تقریبی روزانه سه هزار متر لایروبی در سطح منطقه انجام می شود.

محمد هادی علی احمدی لایروبی انهار معابر اعم از روباز و رو بسته را از جمله فعالیت‌های روزانه حوزه خدمات شهری برشمرد و افزود: با هدف روان‌سازی هدایت آب‌های سطحی، رفع آبگرفتگی احتمالی ناشی از تجمع زباله، ارتقای بهداشت و رفع مشکلات زیست محیطی ، حدود ۱۰۰ هزار متر از انهار سطح منطقه لایروبی و پاکسازی شد.

وی به برگزاری مانور آبگرفتگی معبر در ناحیه سه اشاره کرد و افزود: این مانور با رویکرد محیط زیستی به منظور انجام واکنش مناسب در برابر حوادث احتمالی و ایجاد هماهنگی میان ارگان ها و سازمان های مربوطه برگزار و تمهیدات لازم جهت اعزام امکانات مورد نیاز در راستای مرتفع کردن مشکلات و معضلات ناشی از آبگرفتگی صورت گرفت و تصمیمات مناسب جهت رفع بحران اتخاذ شده است.

ساخت پارکینگ ۳ هزار خودرویی در تهران/رشد ۸ درصدی در مراکز معاینه فنی

رشد ۸ درصدی در مراکز معاینه فنی 
معاون بهره‌برداری ستاد معاینه فنی شهر تهران از رشد هشت درصدی مراجعات به مراکز معاینه فنی پایتخت از ابتدای امسال تا پایان مهر در مدت مشابه با سال گذشته خبر داد.

مجید سلمانی درباره وضعیت مراجعات به مراکز معاینه فنی شهر تهران در هفت ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱ بیان کرد: حدود یک میلیون دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه کرده که در مقایسه با سال گذشته میزان مراجعات هشت درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه از آمار اعلامی، ۷۶۹ هزار دستگاه خودرو مربوط به مراجعات اول است، اضافه کرد: طی این هفت ماه نقص مربوط به آلایندگی ۱۰۲ هزار  دستگاه، همراستایی ۵۹ هزار دستگاه، کمک فنر ۲۷ هزار دستگاه، تست ترمز ۷۶ هزار دستگاه و وضعیت ظاهری ۱۱۶ هزار دستگاه خودرو مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران شناسایی و در نهایت برای اخذ معاینه فنی توسط راکبین آن رفع ایراد شده است.

به گفته سلمانی، در مجموع ۳۰ درصد از خودروها به علت نقص فنی موفق به اخذ معاینه فنی در مراجعه اول نشده و تعدادی از این خودروهای مردود دارای چند نقص بوده‌اند.

وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان مهر، حدود ۷۳۰ هزار گواهی معاینه فنی صادر شده که از این تعداد، حدود ۱۳۰ هزار گواهی مربوط به معاینه فنی برتر است.

معاون بهره برداری ستاد معاینه فنی شهر تهران درباره آمار معاینه فنی برتر گفت: در مجموع حدود ۱۸ درصد از خودروهای مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی شهر تهران دارای معاینه فنی برتر هستند.

سلمانی درباره وضعیت کاری مراکز معاینه فنی توضیح داد: در حال حاضر روزانه حدود پنج هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهر تهران مراجعه می‌کنند و مراکز فاقد صف انتظار هستند. مراکز بیهقی، نیایش، دماوند، شهید آبشناسان، سراج، خاوران، امام رضا (ع)، شهدای زمان آباد، بعثت، فدائیان اسلام و ایران خودرو از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۷ و مراکز شقایق، شهید چمران، الغدیر، چیتگر، ابوذر و تمامی واحدهای سیار از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۶:۱۵ ارائه خدمات می‌کنند.

وی در ادامه از شهروندان درخواست کرد: با توجه به اینکه تعدادی از مراکز در روزهای تعطیل فعال هستند و ساعت کاری مراکز در روز پنجشنبه با سایر روزها متفاوت است، حتما برای اطمینان از آخرین وضعیت کاری مراکز به سایت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران به آدرس inspection.tehran.ir مراجعه کنند همچنین می‌توانند جهت مدیریت زمان و به حداقل رساندن معطلی با استفاده از سیستم نوبت دهی اینترنتی با تعیین وقت قبلی به مرکز مورد نظر مراجعه کنند. این سامانه در حال حاضر از طریق سامانه «تهران من» در دسترس است.

معاون بهره برداری ستاد معاینه فنی درباره وضعیت خودروهای مشمول معاینه فنی گفت: براساس قانون خودروهای شخصی از زمان تولید به مدت چهارسال از انجام معاینه فنی معاف هستند. از شهروندان تقاضا می‌شود برای انجام معاینه فنی دوره‌ای برای توزیع مراجعات در طول سال و جلوگیری از ازدحام در مراکز معاینه فنی در ایام ابتدایی و انتهایی سال تنها خودروهایی که براساس ماه،چهار سال از تولید آن گذشته به مراکز مراجعه کنند. هم اکنون خودروهای تولید داخل آبان ۱۳۹۷ و ماقبل و خودروهای وارداتی اکتبر ۲۰۱۸ و ماقبل مشمول معاینه فنی هستند.

سلمانی درباره دستاورد حضور در هجدهمین نمایشگاه حمل ونقل، عمران و خدمات شهری که از ۲۷ تا ۳۰مهر به مدت چهار روز در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب برگزار شد نیز بیان کرد: این ستاد با هدف معرفی رویکردهای جدید مجموعه در راستای توسعه کسب و کار و افزایش اثر بخشی ماموریت سازمانی در این نمایشگاه حضور یافت.  در این رویداد اخرین اقدامات ستاد در حوزه توسعه مدیریت امور مشتریان و کیفی سازی خدمات، افزایش ظرفیت پذیرش از طریق توسعه مراکز و ارتقاء بهره وری، توسعه کسب و کارهای مرتبط با استفاده بهینه از امکانات و فضاهای موجود با تأکید بر بهره مندی از توان بخش خصوصی، توجه به اعتماد شهروندان و تبدیل مراکز معاینه فنی به خانه‌های سلامت وسایل نقلیه شهرداری تهران، هوشمندسازی رویه‌ها و اجرای معاینه فنی تهران برای خودروهای پلاک تهران که پیشنهاد آن در شورای ترافیک شهر تهران طرح شده، ارائه شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha