به گزارش خبرنگار ایرنا محمد ناظمی سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه نیمی از این واحدهای صنعتی غیر فعال در شهرک صنعتی آبادان و نیمی دیگر در شهرک صنعتی خرمشهر مستقر هستند ، نداشتن سرمایه در گردش و مشکل مالی همچنین تامین نشدن مواد اولیه را برخی از علل غیرفعال بودن این واحدهای صنعتی عنوان کرد.
وی رکود بازار همچنین مشکلات مدیریتی در سالهای اخیر را از دیگر دلایل غیرفعال بودن این ۸۰ واحد صنعتی برشمرد و گفت: با وجود زیر ساختهای فراوان کماکان به علت مشکلات بانکی بسیاری از این شرکتها دیگر وارد چرخه تولید نشدند.
ناظمی از ایجاد زیر ساخت در شهرکهای صنعتی منطقه آزاد اروند خبر داد و بیان کرد: زیرساخت هایی نظیر آب، برق، گاز و مخابرات برای شرکتهایی که قصد فعالیت دارند در شهرک های صنعتی منطقه ایجاد شده است.
وی ظرفیتهای شهرکهای صنعتی منطقه آزاد اروند را مناسب توصیف کرد و گفت: با توجه به وجود زیرساختهای خوبی که در شهرکهای صنعتی منطقه آزاد اروند وجود دارد ارگانهای دولتی به ویژه پالایشگاه و پتروشیمی میتوانند عمده کالا و خدمات خود را از محصولات تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی آبادان وخرمشهر تامین کنند، این اقدام افزایش تولید همچنین افزایش اشتغال در شهرکهای صنعتی را در پی خواهد داشت.
ناظمی اظهار داشت: در حال حاضر برخی شرکتهای شیمی و کانی غیر فلزی در شهرکهای صنعتی آبادان و خرمشهر فعالیت دارند که وارد چرخه صادرات شده و صاحب نامی معتبر هستند.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۴ هزار و ۷۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو)، در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.
نظر شما