استقبال از ورزش زورخانه‌ای یک دهم رشته‌های رزمی است

سمنان - ایرنا - رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با اشاره به اینکه نزدیک به ۳۰ هزار ورزشکار زورخانه‌ای در کشور فعالیت دارند، گفت: استقبال از این ورزش با وجود قدمت ۹۰۰ ساله در کشور، یک دهم ورزش‌های جدیدی مانند ووشو است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهرعلی باران‌چشمه روز سه‌شنبه در نشست مجمع عمومی هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان سمنان در سالن همایش‌های اداره کل ورزش و جوانان این استان با بیان اینکه اعتبار مالی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی باید افزایش یابد، ابراز داشت: اکنون ۹۰۰ زورخانه در کشور وجود دارد، در حالی که با توجه به وجود بیش از یکهزار و ۱۰۰ شهر در کشور، نزدیک به ۵۰۰ زورخانه دیگر باید ساخته شود.

وی افزود: استان مازندران که مهد کشتی است، ۱۱ شهرستان زورخانه ندارد، اما وضعیت استان سمنان مطلوب است.

استان سمنان ۲۴ زورخانه فعال، ۱۲ داور، ۲۳ مربی و ۶۴ مرشد در ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی دارد.

استقبال از ورزش زورخانه‌ای یک دهم رشته‌های رزمی است

ورزش زورخانه ای وارد مدارس و  دانشگاه‌ها شود

رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: اکنون بیشتر مخاطبان ورزش‌های زورخانه‌ای افراد مسن هستند و لازم است برای ورود جوانان، این ورزش وارد مدارس و دانشگاه‌ها شود.

باران‌چشمه ابراز داشت: حدود ۲۰۰ زورخانه کشور به دلیل نیاز به مرمت و یا تحت تاثیر شرایط کرونا همچنان بسته است و تلاش می‌شود  تا جایی که هزینه‌ها یاری کند بازگشایی شوند.

وی افزود: تاکنون در حق این ورزش کم لطفی شده است اما در یک سال گذشته برای جبران این کمبودها تلاش شد.

رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: زورخانه محل عبادت و محل تربیت بزرگانی از جمله پوریای ولی و غلامرضا تختی بوده است.

وی ابراز داشت: هیچ ورزش دیگری در دنیا نیست که ضرب، آهنگ، نوا، ذکر و تاکتیک داشته باشد و از این رو، ورزش زورخانه‌ای محل تربیت روح و جسم در کنار هم است.

رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: ورزش زورخانه‌ای تولیدکننده فرهنگ است و می‌تواند به سایر ورزش‌های کشور کمک کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان سمنان نیز گفت: اگر شرایط امروز ورزش را با زمان گذشته مقایسه کنیم، متوجه پیشرفت‌های متعددی می‌شویم که نشان می‌دهد هم در فرهنگ باشگاه‌داری می‌توانیم جایگاه خوبی در کشور داشته باشیم و هم اثرات آن در رده‌های سنی پایه در آینده مشخص شود.

محمدتقی علوی ابراز داشت: از سال ۱۴۰۰، حسابرسی مالی سال‌های قبل با همکاری شرکت‌های حسابرسی دارای محاسبات دقیق در کشور آغاز شد و در پایان حسابرسی نسخه‌ای از این محاسبات به برنامه و بودجه ارایه می‌شود.

وی افزود: اعتبار هیات‌ها باید در زمینه‌ای که تعیین شده مصرف شود و اینکه اعتبار مازاد سال ۱۴۰۰ به امسال منتقل شد، کاری درست و قانونی بود.

وی تصریح کرد: بر پایه قانون، هر مکان ورزشی که استفاده می‌شود باید مزایده برگزار و یا قرارداد تهیه شود؛ در استان سمنان نیز تلاش شد با رعایت مقررات قرارداد تهیه شود که اگر اتفاق ناگواری افتاد، همان قرارداد و بیمه از ورزشکاران حمایت کند.

نیمی از تقویم کاری هیات ورزش‌های زورخانه‌ای سمنان اجرایی شد

رییس هیات هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان سمنان نیز گفت: در سال گذشته ۹ زورخانه استاندارد در استان ساخته و نیاز استان در این زمینه رفع شد.

سید حسن سبزواری خاطر نشان کرد: هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در سال ۱۴۰۰ هیات ورزشی برتر استان سمنان شد.

وی افزود: استان سمنان در سال ۱۴۰۰ میزبان لیگ برتر ورزش‌های زورخانه‌ای کشور شد و مقام سوم مشترک در المپیاد استعدادیابی کشور را با کسب یک مدال طلا و ۲ نقره به دست آورد.

رییس هیات هیات ورزش‌های زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان سمنان گفت: در سال ۱۴۰۰ نخستین کتاب ورزش زورخانه‌ای استان سمنان رونمایی شد و هرچند نواقصی دارد اما شروعی بر این روند بود.

سبزواری بیان کرد: ۱۵۳ میلیون تومان از اداره کل ورزش جوانان، فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و شهرداری شاهرود در اختیار هیات ورزش‌های زورخانه‌ای استان سمنان قرار گرفت که ۴۰ درصد آن به هیات‌های شهرستان‌ها پرداخت و مقداری برای خرید تجهیزات، جایزه لیگ و هزینه‌های جاری هیات صرف شد؛ بر این پایه، ۴۴ میلیون تومان باقی ماند که به اعتبار سال ۱۴۰۱ انتقال یافت.

وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون نیمی از تقویم کاری هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان سمنان اجرایی شد.

در این نشست، اعضای مجمع عمومی هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی استان سمنان گزارش ارایه شده از سوی رییس این هیات درباره عملکرد ورزشی، مالی و تقویم این هیات را تایید کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha