۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵
کد خبرنگار: 1050
کد خبر: 84924230
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

توزیع ساختارهای فناوری در البرز متوازن نیست

کرج - ایرنا - رییس پارک علم و فناوری استان البرز با بیان اینکه ظرفیت های متنوعی در بخش های مختلف این استان وجود دارد ، گفت : در عین حال توزیع ساختارهای فناوری در شهرستان های تابعه البرز متوازن نیست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عباسی روز چهارشنبه در سمینار آموزشی آشنایی دستگاه های اجرایی استان البرز با مقوله دانش بنیانی افزود: اکنون   البرز از نظر تعداد مراکز آموزش عالی وضعیت خوبی  دارد  اما از نظر ساختارهای فناوری به ویژه پراکندگی در شهرستان های استان شرایط  خوبی نداریم بطوریکه درشهرستان طالقان که می تواند قطب گردشگری و کشاورزی باشد یا اشتهارد که دارای بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه است هیچ ساختار فناوری دراین مناطق تعریف نشده است. 

وی با  اعلام اینکه تاکنون ۳۶۳ شرکت دانش بنیان در این استان فعال شده است گفت: با این تعداد شرکت دانش بنیان ، این استان ۴.۷۵ درصد شرکت های دانش بنیان کشور را به خود اختصاص داده است.

عباسی تاکید کرد: با توجه به اینکه  یکی از راه های برون رفت از بن بست اقتصادی توجه به دانش بنیان است با توجه به پتانسیل های استن البرز این مهم مورد توجه قرار گرفته است .

رییس پارک علم و فناوری البرز بیان داشت: اکنون سه هزار و ۵۰۰واحد صنعتی  دراستان البرز داریم که تعداد قابل توجهی فعال هستند و در بخش خصوصی ۲۷ شرکت بزرگ استان پای کار آمدند پای کار که تا این لحظه ۷۰میلیارد تومان در پارک علم و فناوری سرمایه گذاری شده است .

وی یاد آورشد:  البرز در گذشته تحت الشعاع پایتخت بود و چند سالی است که استان شده بنابراین می طلبد نهادهای متولی دراین زمینه سهم البرز که کمتر دیده شده بهتر ببینند.

عباسی اظهار داشت: پارک علم و فناوری البرز در مساحتی افزون بر ۱۰۰هکتار با  ۲۲ مرکز جهاد دانشگاهی و پارک علم وفناوری البرز فعالیت دارد که صندوق پژوهش و فناوری استان نیز درآن فعالیت دارد.

وی اضافه کرد: با  برگزاری تورهای فناوری تلاش می شود ظرفیت ها دراین بخش برای آگاهی هرچه بیشتر در اختیار عموم قرار گیرد .

وی یاد آورشد: اکنون در حوزه کشاورزی با ۳۰ دانش بنیان رتبه دوم کشور،  دارو و فرآورده های پیشرفته با ۴۸ شرکت رتبه دوم  و از نظر مواد پیشرفته مبتنی برفناوری های شیمیایی با ۶۰ رتبه سوم  را داریم .

رییس پارک علم و فناوری البرز با بیان سایر رتبه های به دست آمده پارک علم و فناوری درسطح کشور به لحاظ تعداد شرکت های دانش بنیان ادامه داد: البرز  در حوزه ماشین آالات پیشرفته با ۱۱۱ شرکت رتبه سوم ، وسایل و تجهیزات پزشکی رتبه سوم و برق با ۷۳ شرکت رتبه چهارم  را دارد.

وی اظهارداشت: در حوزه صنایع خلاق انتظار بیشتری داریم تا صنایع میراث فرهنگی  پیگیری و ‌حمایت بیشتری داشته باشند.

رییس پارک علم و فناوری البرز بیان داشت: حوزه های صنایع شیمیایی، دامپزشکی و داروهای آن و حوزه پسماند از حوزه های مهم دانش بنیان محسوب می شوند که درصدد هستیم تا با تلاش هرچه تمام به نتایج خوبی در این زمینه برسیم .

 حمیدرضا عقاب نشین مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان البرز نیز در این نشست  گفت: ۱۲ شهرک صنعتی در این استان است که چهار شهرک دولتی است و  شهرک صنعتی اشتهارد بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه است که یک هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی درآن مشغول هستند.

وی اضافه کرد: بسیاری از تولیدات کشور اگر به مشخصات برند توجه شود شاهد تولید آن در شهرک صنعتی اشتهارد خواهیم بود .

عقاب نشین تاکید کرد: ثروت کشور بستگی به تولیدات و صادرات دارد که دراین زمینه کیفیت محصولات مهم است .

وی یاد آورشد: با توجه به تحریم ها باید با تکیه بر دانش داخل به سمت تولیدات کیفی پیش رفت بنابراین درشهرک های صنعتی حمایت از شرکت های دانش بنیان نوپا مورد توجه قرار گرفته است .

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان البرز بیان داشت: برای اولین بار درکشور ۱۰۰ واحد کارگاهی طراحی شد تا شرکت های دانش بنیان بتوانند تولیدات لازم را داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha