به گزارش چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «جلال الدین عبدالله زاده» وزیر تندرستی کشور تاجیکستان که به همراه هیاتی از مسوولان ارشد حوزه سلامت این کشور از روز گذشته به شیراز سفر کرده اند، در این سفر با حضور در بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا واقع در شهر صدرا، از بخش های مختلف این مرکز درمانی بازدید کرد و از نزدیک با توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه پیوند اعضا آشنا شد.
پیشبرد توامان آموزش و درمان در بزرگترین مرکز پیوند اعضای دنیا
پدر پیوند کبد ایران در این بازدید ضمن خوشامدگویی به وزیر تندرستی تاجیکستان و هیات همراه گفت: مهمترین شاخصه های شناخت انسان زبان است و ما خوشحالیم که میزبان کشوری همزبان و هم مذهب هستیم.
دکتر سیدعلی ملک حسینی افزود: این بیمارستان به عنوان بزرگترین مرکز پیوند اعضا و بهترین بخش آموزش پیوند دنیا، با دارا بودن نیروی انسانی قوی و تجهیزات و امکانات روز دنیا، امروزه قادر به انجام پیچیده ترین و سخت ترین اعمال جراحی در این حوزه است.
او از برنامه ریزی برای توسعه این بیمارستان به یک مرکز دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: بخش پیوند در سال ۲۰۱۴ میلادی با همکاری بخش پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در شهر دوشنبه پایتخت کشور تاجیکستان راه اندازی شده و کمک میکنیم که این مرکز به بهترین مرکز پیوند اعضا در آسیای میانه تبدیل شود.
قریب به ۳ دهه پیشینه پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رییس بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا نیز در این بازدید ضمن خیر مقدم به هیات بازدیدکننده از کشور تاجیکستان گفت: نخستین جراحی پیوند اعضا در سال ۱۹۹۳ در بیمارستان نمازی انجام و خدمات این حوزه با اختصاص ۳۰ تخت در این بیماستان آغاز شد؛ در طی این سال ها با توجه به افزایش میزان مراجعه بیماران نیازمند پیوند اعضا به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ایده راه اندازی بیمارستانی اختصاصی برای این حوزه شکل گرفته و بیمارستان پیوند اعضا احداث شد.
دکتر «علی بهادر» با بیان اینکه بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا، به عنوان بزرگترین مرکز پیوند اعضا در دنیا شناخته می شود، افزود: در این مرکز اعمال جراحی پیوند اعضا در زمینه پیوند کبد، کلیه، پانکراس، روده و چند ارگانی جراحی های پیچیده این حوزه انجام می شود.
او با اشاره به اینکه در بحران ویروس کرونا نیز وقفه ای در انجام اعمال جراحی و پیوند اعضا ایجاد نشده است، اظهار کرد: در این بیمارستان فلوشیپ های بسیاری در این حوزه پرورش یافته اند که اکنون به کشورهای خود بازگشته و در حال ارایه خدمت به مردم هستند.
دکتر سامان نیک اقبالیان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این بازدید با اشاره به راه اندازی بخش پیوند کبد کشور تاجیکستان به همت دکتر «ملک حسینی» و اعضای بخش پیوند دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مرکز آموزش پیوند اعضای ابوعلی سینا به عنوان یک مرکز تراز اول بین المللی، همکاری با کشورهای مختلف را بسیار پراهمیت و ثمربخش می داند.
نظر شما