به گزارش خبرنگار ایرنا، یداله حاتمی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان با حضور معاون وزیر صنعت و رئیس هیات ایمیدرو اظهار داشت: شهرستان آبدانان چهارمین شهرستان پرجمعیت استان ایلام بوده و به وجود جمعیت بالای نخبگان، شهره است و وجود شهدایی همچون شهید داریوش رضایی نژاد نمود بارز این مسئله است.
وی با اشاره به اینکه زیرساخت های شهرستان برای سرمایه گذاری فراهم است، افزود: بیکاری از جمله معضلات آبدانان است و ۵۵ درصد اشتغال شهرستان در بحث خدمات است.
فرماندار آبدانان تاکید کرد: سرمایهگذاری در بخش صنعت شهرستان ضعیف است و بسیاری از کارگاه های تولیدی شرایط مناسبی ندارند.
حاتمی با یادآوری اینکه ۱۶ طرح صنعتی در شهرستان فعال است که باعث اشتغال ۲۴۰ نفر شده است، اضافه کرد: متاسفانه طرح های صنعتی بزرگ در شهرستان وجود ندارد.
وی یکی از مهمترین پروژه های شهرستان در حوزه راهسازی را تونل کبیرکوه عنوان کرد و گفت: با افتتاح تونل کبیرکوه بخش مهمی از مشکلات زیرساختی برای سرمایهگذاری رفع می شود.
فرماندار آبدانان تاکید کرد: ۷۷۰ فرصت شغلی در شهرستان آبدانان امسال ایجاد شده و پیش بینی می شود تا پایان سال این تعداد به یک هزار و ۱۰۰ مورد برسد.
حاتمی اظهار داشت: خشکسالی ضربات سختی بر پیکره دامداری و کشاورزی شهرستان وارد کرده است، توازن سرمایهگذاری مهمترین خواسته مردم شهرستان است، چراکه هیچ گونه سرمایهگذاری توسط بخش خصوصی در آبدانان انجام نشده است.
پتانسیل های آبدانان در حوزه معادن فوق العاده است
رییس سازمان صمت ایلام نیز با اشاره به اینکه طرح بزرگ صنعتی متعددی در استان در حال تکمیل شدن هستند، گفت: گفت: پتروشیمی دهلران، پتروپالایش دهلران، پتروشیمی هلیلان، مینی ان جی ال، کارخانه فولاد، سیمان دهلران، کاغذ سنگی از جمله طرح های صنعتی مهم استان است.
رضا محمدرحیمی افزود: متاسفانه شهرستان آبدانان در بخش سرمایهگذاری های صنعتی دچار عقب ماندگی است و باید زیرساخت های شهرستان تکمیل شوند.
وی با اشاره به ظرفیت های منطقه برای ایجاد کارخانه سیمان و گچ یادآور شد: پیگیری های متعددی برای سرمایهگذاری در این شهرستان صورت گرفته است.
رییس سازمان صنعت ایلام با بیان اینکه ۱۶ نوع ماده معدنی در استان ایلام شناسایی شده است، ابراز کرد: همه مواد معدنی استان کانی های غیرفلزی هستند و در حال حاضر ۷۹ معدن در استان ایلام فعال است.
محمد رحیمی با اشاره به اینکه ۲۱۶ معدن در استان ایلام شناسایی شده است، گفت: هم اکنون ۹۸ معدن در استان در حال بهره برداری است و ظرفیت اسمی تولید معادن استان ایلام ۱۰/۵ میلیون تن در سال بوده و ذخایز شناسایی شده در استان ۱/۱ میلیارد تن است.
وی با بیان اینکه ۲۴۰ اوحد صنایع معدنی در استان ایلام وجود دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک هزار و ۹۸۲ نفر در حوزه صنایع معدنی استان ایلام مشغول به کار هستند.
نظر شما