به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی برادران روز پنجشنبه در حاشیه نشست با صاحبان صنایع و تشکلهای صنعتی منطقه کاشان در گفتوگو با خبرنگاران ابراز امیدواری کرد: آمار دقیق تحولات این واحدهای صنعتی در نشست هفتههای آینده با حضور مسوولان ارشد دولت، به اطلاع مردم برسد.
وی افزود: در استان اصفهان نیز به طور میانگین در این مدت، روزی ۲ واحد تولیدی صنعتی جدید یا واحدهایی که غیرفعال بودهاند، به چرخه تولید برگشتهاند که امید میرود این روند رو به رشد با توجه به تعداد پروانههایی که برای مجوزهای موافقت اصولی تولید جدید صادر شده، ادامه داشته باشد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: اعتبارهایی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله در قالب تبصره ۱۸برای طرحهای مختلف به تصویب رساندهاند برای اولویت صنایع اشتغال محور هستند.
به گفته وی، وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی نیز اعتبارهایی در اختیار دارد که با تمهیدات اندیشیده شده اداره کل نساجی و پوشاک وزارتخانه برخی واحدها بازسازی و نوسازی خواهد شد.
برادران یادآور شد: با این اقدام مهم، فرایند تسهیل واردات ماشینآلات با توجه به مصوبه خوب مجلس شورای اسلامی در مورد کاهش تعرفهها، این روند برای ورود ماشینآلات بسیار موثر است.
وی از منطقه کاشان به عنوان یکی از قطبهای بزرگ نساجی در حوزه فرش ماشینی یاد کرد و افزود: این منطقه در حوزه ارزآوری برای کشور اقدامهای مناسبی انجام داده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: کاشان در سال گذشته نیز بیش از ۲۰ نوآوری خاص را در حوزه فرش ماشینی تجربه کرد که این محصولات در نمایشگاه سالجاری ارایه شدند.
به گفته وی، ۱۵ واحد صنعتی ابتدای انقلاب اسلامی در منطقه کاشان وجود داشت که این رقم اکنون به یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی صنعتی افزایش یافته و این مهم بیانگر فرایند صنعتی شدن کشور به صورت تصاعدی است.
بهرهبرداری از ۲ واحد صنعتی و تولیدی، نشست با صاحبان صنایع و تشکلهای صنعتی منطقه و بازدید از چند واحد صنعتی از دیگر برنامههای سفر یک روزه معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت به کاشان بود.
در منطقه کاشان یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی صنعتی در ۱۸ شهرک و منطقه صنعتی با تولید ۳۰۰ نوع محصول زیر مجموعه شرکت شهرکهای صنعی فعالیت میکند که در آنها ۷۵ هزار نفر مشغول به کار هستند.
نظر شما