مدیرکل صمت سمنان: کمبود آب مانع توسعه صنعتی و معدنی استان سمنان است

سمنان - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: کمبود آب در استان سد راه توسعه و نقش‌آفرینی صنعت و معدن این خطه در تحقق رشد اقتصادی ۸.۶ درصدی است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی تشنه‌دل روز شنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی استان سمنان و دیدار با کارکنان این مرکز ابراز داشت: میانگین سهم آب صنعت در کشور بین پنج تا ۶ درصد و در سمنان کمتر از سه درصد است.

وی تاکید کرد: تامین آب برای توسعه بخش صنعت و معدن استان سمنان ضروری است و انتظار می‌رود این چالش با همراهی مسوولان مرتبط در رده‌های مختلف رفع شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان سمنان ادامه داد: بخش صنعت به دلیل همجواری استان سمنان با هشت استان‌ دیگر و کاهش هزینه حمل و نقل و بخش معدن به دلیل منابع خدادادی در طبیعت از مزیت‌نسبی برای توسعه و رشد استان برخوردار و تامین زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و گاز لازمه بهره‌برداری از این ظرفیت است.

وی تصریح کرد: توسعه صنایع نوین و کم‌آب‌بر در استان سمنان با اهتمام ویژه دنبال می‌شود، اما در هر صورت تامین آب لازمه توسعه است.

تشنه‌دل که مرداد ۱۳۹۹ به عنوان مدیرکل صمت استان سمنان منصوب شده است، درباره استیضاح فاطمی امین در مجلس شورای اسلامی گفت: منصوب وزیر صنعت، معدن  و تجارت نیستم و به عنوان یک کارشناس با ۳۰ سال سابقه در حوزه‌های اقتصادی و صنعت و معدن معتقدم عملکرد فاطمی امین در زمینه‌های مختلف مطلوب بوده و استیضاح وی بی‌انصافی است.

مدیرکل صمت استان سمنان با بیان اینکه به زودی اتفاق‌های بزرگی با حضور فاطمی امین در صورت ابقا در وزارت صمت رقم می‌خورد، افزود: یکی از اقدام‌های ستودنی در دوره فاطمی امین شیشه‌ای شدن امور در بخش معدن است و یکی از بزرگترین مزایده معادن طی ۲ ماه آینده با مزایده گذاشتن ۵۰۰ معدن برگزار می‌شود که وجود این تعداد معدن در فهرست مزایده چشمگیر است.

مدیرکل صمت سمنان: کمبود آب مانع توسعه صنعتی و معدنی استان سمنان است

سعید صادقی مقدم رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز سمنان نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت قابل توجه این استان در بخش صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: مجموعه ایرنا در استان سمنان با وجود کمبود نیروی انسانی و تجهیزات رسانه‌ای، برای تقویت همکاری و تعامل بیش از پیش با بخش‌های مختلف دولتی، عمومی و خصوصی در حوزه رسانه آمادگی دارد.  

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) سال ۱۳۱۳ خورشیدی با تأسیس «آژانس خبری پارس» بنا گذارده شد و طی بیش از هشت دهه فعالیت، افزون بر جریان‌سازی خبری یکی از منابع مهم خبری دیگر رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. 

سمنان که دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استان‌های کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب می‌شود.

این خطه از جانب شمال به استان‌های خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استان‌های خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استان‌های تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.

استان سمنان بیش از یک‌هزار ۹۰۰ واحد صنعتی دارد و ۶۶۰ پروانه بهره‌برداری معادن نیز در این استان صادر شده است. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha