معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی؛ سعودی‌ها در اندیشه‌ دومین صعود

تهران- ایرنا- تیم ملی فوتبال عربستان ششمین حضور خود در جام جهانی را تجربه می‌کند و به دنبال این است تا پس از جام جهانی ۱۹۹۴، دومین صعود خود را از دور گروهی رقم بزند.

به گزارش ایرنا، چیزی تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ باقی نمانده است. بیست‌ودومین دوره‌ بزرگترین رویداد فوتبالیِ جهان برای دومین بار قرار است در قاره‌ی کهن به انجام برسد و قطر میزبانی این رقابت‌ها را به عهده داشته باشد.

این بار قرار است راجع به تیم ملی عربستان سعودی صحبت کنیم. شاهین سبزِ قاره‌ی کهن می‌خواهد برای ششمین بار طعم حضور در بزرگترین رویداد فوتبالی جهان را بچشد. آنها در اولین حضور خود موفق به صعود از مرحله‌ی گروهی شدند اما در ادامه هیچ‌وقت این امکان برای‌شان فراهم نشد. حالا ولی تیم یکدستِ رنارد به دنبال خلق شگفتی در گروه سوم است.

طریقه‌ی صعود:

عربستانی‌ها برای صعود دست به کار بزرگی زدند. آنها ابتدا در مرحله‌ی دوم با صدرنشینی در گروهی که ازبکستان، فلسطین، سنگاپور و یمن در آن حضور داشتند به مرحله‌ی نهایی راه پیدا کردند و سپس در گروه مرگ با حضور ژاپن و استرالیا مقام نخست را با ۲۳ امتیاز به خود اختصاص دادند و کانگروه‌ها را مجبور کردند تا برای کسب سهمیه‌ی جام جهانی راهی پلی‌آف شوند. عمان، ویتنام و چین دیگر تیم‌های حاضر در این گروه به شمار می‌رفتند.

معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی؛ سعودی‌ها در اندیشه‌ دومین صعود

سابقه در جام جهانی:

همانطور که اشاره شد عربستان می‌خواهد برای ششمین مرتبه در جام جهانی شرکت داشته باشد. آنها پیش از این در سال‌های ۱۹۹۴، ۱۹۹۸، ۲۰۰۲، ۲۰۰۶ و ۲۰۱۸ در این تورنمنت حضور داشته‌اند. نسل طلایی سبز و سفیدها در دهه‌ی ۹۰ موفق شد حضوری بادوام در جام جهانی را تجربه کند و حالا پس از دوره‌ی رکودی ۱۲ ساله شاهد استمرار عربستانی‌ها در صعود به جام جهانی هستیم. ۱۶ بازی، سه برد، ۲ مساوی و ۱۱ باخت ماحصل کار سعودی‌ها در جام جهانی بوده است.

بهترین عملکرد:

اولین حضور شاهین‌ها بهترین حضورشان بود. وقتی که بعد از کره‌ی شمالی سال ۱۹۶۶ به دومین تیم آسیا تبدیل شدند که موفق می‌شود از گروهش در جام جهانی صعود کند. شاگردان خورخه سولاری آرژانتینی در ایالات متحده دست به کار بزرگی زدند و پس از هلند با ۶ امتیاز به مرحله یک هشتم نهایی صعود کردند. آنها در این مسیر به ترتیب با نتایج ۲-۱ و یک بر صفر از سد مراکش و بلژیک گذشتند. گل خاطره‌انگیز سعید العویران به شیاطین سرخ اروپا از یادها نمی‌رود. وقتی که این بازیکن با حرکت از زمین خودی تا دروازه‌ی حریف توانست گلی حیاتی را به ثمر برساند.

البته که نماینده‌ی اسیا در دور دوم با نتیجه‌ی سه بر یک مقابل سوئدِ شگفتی‌ساز مغلوب شد و به خانه برگشت اما آنها هیچوقت نتوانستند حضوری دوباره در مرحله دوم را حس کنند. در تمام این سال‌ها شاهد ثبت شکست‌های پرگل برای عربستان بودیم. شکست‌هایی با هشت، پنج و چهار گل.

معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی؛ سعودی‌ها در اندیشه‌ دومین صعود

سرمربی:

هروه رنار ۵۴ ساله و فرانسوی از سال ۲۰۱۹ و پس از جام ملت‌های آسیا هدایت عربستان را به عهده گرفت. او که در قاره‌ی آفریقا تاریخ‌سازی کرد و با ۲ تیم مختلف قهرمان جام ملت‌های این قاره شد؛ حالا می‌خواهد دومین حضورش در جام جهانی به عنوان سرمربی را با نتایجی خوب همراه کند. رنار در دوره‌ی قبلی هدایت مراکش را به عهده داشت و مقابل ایران شکست یک بر صفر را تجربه کرد.

رنار برای رسیدن به جایگاه کنونی سختی‌های زیادی را تحمل کرد و پس از پایان دوران بازیگری‌اش نظافتچی شد و کم‌کم مدارج مربیگری را طی کرد و به این روزهای درخشان رسید. او در عرصه‌ی باشگاهی به توفیق چندانی نرسیده اما در سطح ملی یک سرمربی موفق بوده است.

معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی؛ سعودی‌ها در اندیشه‌ دومین صعود

سابقه‌ی تقابل با هم‌گروهی‌ها:

آرژانتین: چهار بازی: ۲ مساوی و ۲ باخت

مکزیک: پنج بازی: یک مساوی و چهار باخت

لهستان: سه بازی: سه باخت

ستاره:

جلوتر از هر نام دیگری باید از سالم الدوساری یاد کنیم. هافبک ۳۱ ساله تیم الهلال عربستان که در جام جهانی قبلی هم حضور داشت و مقابل مصر موفق به گلزنی شد. سالم با ۶۷ بازی ملی و ۱۷ گل زده یکی از تکنیکی‌ترین و خلاق‌ترین بازیکنان چند سال اخیر فوتبال عربستان بوده و مدتی کوتاه در لالیگای اسپانیا مشغول بود.

در کنار این بازیکن خوش‌استایل می‌توانیم به محمد البریک، صالح الشهری و هتان باهبری اشاره داشته باشیم.

معرفی تیم‌های حاضر در جام جهانی؛ سعودی‌ها در اندیشه‌ دومین صعود

برنامه‌ی بازی‌ها:

سه‌شنبه یک آذر: آرژانتین- عربستان ساعت ۱۳:۳۰

شنبه پنج آذر: لهستان- عربستان ساعت ۱۶:۳۰

چهارشنبه ۹ آذر: عربستان- مکزیک ساعت ۲۲:۳۰

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha