جمشید اسلامیان دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بر لزوم تامین سوخت و آب کشت پاییزه کشاورزان این شهرستان تاکید کرد و افزود: با توجه به فرا رسیدن زمان کشت پاییزه در منطقه تامین آب کشاورزی در اسرع وقت ضروری است.
وی اظهار داشت: یکی از دغدغههای مهم کشاورزان این شهرستان تامین آب در فصل کشت است که باید تدابیری اتخاذ شود تا کشاورزان شادگان کشت خود را با آرامش خاطر انجام دهند.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان با اشاره به ضرورت احداث ۲۰۰ کیلومتر شبکه انتقال آب برای آبرسانی به زمینهای کشاورزی شادگان اظهار داشت:۱۰ درصد این طرح اجرا شده و با پیگیری نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار بخش دیگری از شبکه آبرسانی مذکور در سال زراعی جاری احداث خواهد شد.
اسلامیان گفت: کل زمینهای کشاورزی شادگان ۲۴ هزار هکتار است ضمن اینکه ۱۴ هزار هکتار نخلستان در شهرستان شادگان وجود دارد که عمده مشکل کمآبی مربوط به نخلستانهای شهرستان است.
وی عمده مشکل کم آبی زمینهای کشاورزی شادگان را مربوط به بخش خنافره عنوان و بیان کرد: بیشترین زمینهای کشاورزی و نخلستانهای شادگان مربوط به بخش خنافره است که با برنامهریزی انجام شده امسال درصد زیادی از مشکل کمآبی این اراضی برطرف خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: با توجه به تنش آبی و نبود مدیریت صحیح از سوی کشاورزان بالادست شادگان همچون ماهشهر، بهبهان، هندیجان، امیدیه، رامهرمز و رامشیر در سال زراعی جاری مشکل کمآبی برای کشت در شهرستان شادگان بیشتر احساس شد.
وی با انتقاد از مدیریت نشدن حقآبه در مناطق بالا دست شادگان افزود: کشاورزان میتوانند با رعایت الگوی کشت از این بحران عبور کنند.
شهرستان شادگان در جنوب خوزستان با ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار اصله نخل یکی از مراکز عمده تولید انواع خرما است. استعمران، گنطار، بریم، برحی، اشگر از انواع خرمای شادگان است.
نظر شما