بیماران سکته مغزی را با اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل کنید

کرمانشاه- ایرنا- رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه با اشاره به اهمیت بالای سرعت زمان در درمان سکته مغزی از شهروندان خواست برای تسریع در فرایند درمان بیماران سکته مغزی آنان را از طریق اوژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل کنند تا در کوتاه ترین زمان ممکن به او رسیدگی و کمتر دچار آسیب دیدگی شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر « پیام محمدی» روز سه شنبه در یک نشست خبری که به مناسبت روز جهانی " سکته مغزی" در بیمارستان امام رضا (ع) شهر کرمانشاه برگزار شد،افزود: برای نجات بیماران سکته مغزی حاد یک زمان بسیار طلایی چهار ساعته وجود دارد و هرچقدر سریعتر برای درمان سکته مغزی در این مدت اقدام شود بیمار با عوارض کمتری مواجه می شود، زیرا در هر دقیقه ۲ میلیون از سلول های مغز بیمار از بین می رود. 

وی توضیح داد: به همین خاطر است از شهروندان می خواهیم حتما بیمار سکته مغزی را از طریق اوژانس ۱۱۵ منتقل کنند، زیرا همزمان با حرکت اورژانس به بیمارستان تمام حالت بیمار به تیم پزشکی برای پذیرش و آمادگی آنها را گزارش می کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن یعنی در زمان طلایی به او رسیدگی می شود و شاید فرد بیمار دچار آسیب کمتری شود.

محمدی همچنین اظهار داشت: نیروهای اورژانس ۱۱۵ برای مواجهه به بیماران سکته مغزی آموزش دیده هستند و در سریعترین زمان ممکن قبل از اینکه به فرد بیمارستان برسد می دانند چه کار کنند، علائم نوع سکته مغزی  (علت) چیست و یا از همراهان او چه سولاتی در مورد بیماری زمینه ای بپرسند، و یا بیمار را به کدام بیمارستان و بخشی ببرند و حتی قبل از رسیدن آن را  پذیرش کنند و اطلاعات در اختیار تیم درمان قرار دهند.

این پزشک اضافه کرد: این در حالی است اگر خانواده و همراهان بخواهند بیمار سکته مغزی را به بیمارستان ببرند، سردر گم می شوند و حتی ندانند آن را به کدام بیمارستان و بخش ببرند، زیرا هر بیمارستان و درمانگاهی مجهز به تجهیزات پزشکی سکته مغزی برای آنژیو گرافی و مجوز تزریق دارو سکته مغزی نیست.

محمدی بیان داشت: در استان کرمانشاه در حال حاضر فقط بیمارستان امام رضا (ع) برای درمان بیماران سکته مغزی مجهز است و شاید بزودی بیمارستان فارابی نیز دوباره بخش درمان بیماران سکته مغزی خودش که بعد از شیوع کرونا تعطیل شده بود را دوباره فعال کند.

بیمارستان امام رضا (ع) به پیشرفته ترین دستگاه های درمان بیماری سکته مغزی مجهز است 

رئیس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود از مجهز بودن این بیمارستان به پیشرفته ترین دستگاه های درمانی سکته مغزی در کشور خبر داد و گفت: تجهیزات سرمایه‌ای پیشرفته و بروز مانند MRI سه تسلا، آنژیوگرافی بای پلین و سی تی اسکن ۲۵۶ اسلایس، برای تشخیص و درمان بیماری های عروقی، سکته های حاد مغزی و قلبی؛ بیمارستان امام رضا را به یکی از معدود مراکز مهم سطح کشور برای درمان سکته مغزی تبدیل کرده است.

 محمدی همچنین افزود: بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه در کنار بیمارستان شریعتی تهران و فارابی تنها بیمارستان هایی هستند امکان راه اندازی کد ۷۲۴ تیم فوریت های پزشکی که هفت روز هفته ۲۴ ساعت برای درمان بیماران سکته مغزی در حالت آماده باش دارد.

سالیانه نزدیک به هزار بیمار سکته مغز به بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه مراجعه می کند 

وی در ادامه صحبت های خود گفت: سالیانه به طور میانگین ۸۰۰ تا هزار بیمار سکته مغزی؛ برای درمان به بیمارستان امام رضا (ع) مراجعه می کند.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه همچنین گفت: برای درمان بیماران سکته مغزی حاد ۲ روش درمانی معمول است؛  یکی روش دارو و تزریق آمپول که زمان طلایی در آن خیلی موثر است  لخته خون را با تزریق دارو لیز یا حل و تسهیل می کنند و روش دیگر که وضعیت بیمار حادتر است با تشخیص لخته خون در مغز آن از طریق آنژیوگرافی رفع انسداد می کنند.

محمدی در ادامه اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۵۶۰ بیمار سکته مغزی به بیمارستان امام رضا مراجعه کردند و خدمات درمانی دریافت کرده اند.

وی در خصوص بیماران سکته مغزی شهرستان ها استان و اهمیت زمان برای درمان آنها با توجه به بُعد مسافت گفت: این بیماران با مراجعه به متخصص مرکز درمانی شهرستان از راه تصویر و دور با شناسایی علائم و نوع آنها به مرکز درمانی اجازه تزریق دارو داده می شود تا به بیمارستان امام رضا برسند.   

این پزشک در پایان توصیه کرد: مردم با بروز علایم سکته مغزی، مانند بی حسی دست یا پا، لکنت زبان، دوبینی، فلج عضلات صورت و عدم تعادل بلافاصله با اورژانس تماس بگیرند یا به مراکز درمانی مراجعه کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بزرگترین، مجهزترین و مدرنترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی منطقه غرب و شمال غرب کشور است که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۴ به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.  
این مجتمع بیمارستانی کار خود را با ۵۱۵ تخت شروع کرد و اکنون با وجود ۷۱۴ تخت مصوب، دارای ۸۴۰ تخت فعال است.

اکنون بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شامل فوق تخصص، متخصص، پرستار، ماما و سایر پرسنل در بخش‌های مختلف در این بیمارستان به صورت شبانه‌روزی در راستای ارایه خدمات به مردم تلاش می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha