علی باقرزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشترین خسارت به ۱۵۱ هکتار از باغ های سیب و انگور شهرستان به مبلغ ۸۸ میلیارد و ۱۹۹ میلیون ریال و ۴۰۱ هکتار اراضی زراعی گندم و جو به مبلغ ۶۷ میلیارد و ۸۴۶ میلیون ریال وارد شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت کمترین خسارت به سه هزار متر راه بین مزارع و تاسیسات آبیاری به مبلغ یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال برآورد شده است و سیل و بارندگی شدید به سه باب دامداری و مرغداری با چهار میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال خسارت وارد کرد.
رییس جهاد کشاورزی شیروان تصریح کرد: این شهرستان ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد که هفت هزار و ۲۰۱ هکتار از اراضی و هزار و ۸۸ هکتار باغی استان بیمه است و باید این پوشش بیمه ای افزایش یابد.
وی یادآور شد: بیمه محصولات کشاورزی به واسطه تاثیر آن در تقویت اقتصاد ملی، افزایش انگیزه دهقانان، کاهش خطرپذیری شغل کشاورزی و تضمین سرمایه کشاورزان در زمان بروز حوادث غیرمترقبه و از بین رفتن محصولشان اهمیت و تاثیر به سزایی دارد.
باقرزاده خاطرنشان کرد: منابع آبی ضعیف و نزولات جوی کم، وقوع پرشمار حوادث غیرمترقبه از جمله سیل و زلزله، سرمازدگی، حمله آفات مختلف و نوسان قیمت محصولات کشاورزی از جمله عواملی است که ضرورت بیمه کشاورزی و آگاهی بخشی به زارعان را بیش از پیش در خراسان شمالی نمایان می کند.
شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در سال های اخیر دوران خشکسالی و کمآبی سختی را به خود دیده است ضمن اینکه سرما و سیل نیز بدلیل تغییرات اقلیمی به کشاورزان این منطقه خسارت زیادی وارد کرده است.
این شهرستان ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد که ۱۲ هزار بهره بردار از این بخش ارتزاق می کنند.
نظر شما