فرهاد روستازاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر ورزش رزمی هاپکیدو در شهرستان های آوج، تاکستان، بویین زهرا و آبیک فعال نبوده و امیدواریم با تامین امکانات و زیرساخت های لازم شاهد فعال شدن این رشته رزمی در این شهرستان ها باشیم.
به گفته وی، دستیابی به این هدف، نیازمند اعتبار، بودجه، تامین فضا و زیرساخت های لازم بوده که برنامه ریزی های لازم در این خصوص صورت گرفته است.
این مسوول با اشاره به فعالیت این رشته ورزشی در شهرستان های قزوین و البرز، تاکید کرد: باشگاه های هاپکیدو در شهرهای محمدیه، قزوین، محمودآباد، اقبالیه، بیدستان، شریف آباد، نصرت آباد و مهرگان در ۲ بخش بانوان و آقایان فعال هستند و برای آموزش و تمرین ورزشکاران خدمات دهی می کنند.
روستازاده با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا آسیب های جدی به این ورزش طی سال های گذشته وارد آورد، تصریح کرد: پیش از شیوع کرونا حدود سه هزار و ۵۰۰ ورزشکار در رشته هاپکیدو فعالیت داشتند ولی بعد از آن جامعه بیمه شدگان ورزشی ما به شدت کاهش یافت و هم اکنون به حدود یک هزار و ۸۰۰ ورزشکار رسیده است.
وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز خانه و سالنی اختصاصی برای این رشته رزمی در استان راه اندازی نشده، افزود: رشته هنرهای رزمی که هاپکیدو در زیرمجموعه آن قرار گرفته، مظلوم واقع شده و برخلاف بیشتر استان های کشور، هنوز اعتبار لازم برای احداث خانه و سالن اختصاصی برای این رشته ورزشی تخصیص پیدا نکرده است.
هاپکیدو (هنر کرهای دفاع از خود) یکی از رشته های زیر مجموعه فدراسیون ورزش های رزمی است که به عنوان یک سبک ملایم و نرم هنر رزمی در برابر سبک های خشن و قوی استفاده می شود.
نظر شما