به گزارش خبرنگار ایرنا، فرهاد قلینژاد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: همچنین در سال جاری سه باند قاچاق پرندگان شکاری توسط محیط بانان استان بوشهر شناسایی و پروندههای تخلف آنها به مراجع قضایی تحویل شد.
وی بیان کرد: طرح پیشگیری از زندهگیری پرندگان شکاری از روزهای پایانی شهریور ماه امسال در استان بوشهر آغاز شد و تا آذر ماه ادامه خواهد داشت.
قلینژاد افزود: درگشتهای شبانه روزی محیط بانان در مناطق تحت مدیریت از ابتدای سال جاری تاکنون شکار ۲۸ راس از پستانداران و زنده گیری آنها کشف و اقدام لازم انجام شده است.
وی اظهار کرد: این عملکرد در دستگیری متخلفان پیش از ارتکاب جرم و شکار، نیازمند سلسله عملیات پیچیدهای در مناطق بود که با تلاش شبانه روزی یگان حفاظت محیط زیست استان بوشهر محقق شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: در جریان اقدامات حفاظتی از حیات وحش ارزشمند استان بوشهر در نیمه نخست امسال ۲۲ قبضه سلاح و یکهزار قطعه تجهیزات صید و شکار غیر قانونی کشف و ضبط شده است.
قلینژاد ضمن قدردانی از تلاشهای نیروهای محیط بانی استان بوشهر در حفاظت از محیط زیست به عنوان سرمایهای ملی، اظهار کرد: براساس قانون اساسی حفاظت از محیط زیست وظیفهای همگانی است و عموم هم استانیها میتوانند در این امر اداره کل حفاظت محیط زیست را یاری کنند.
وی یادآور شد: دوستداران محیط زیست و حیات وحش در صورت مشاهده هر گونه تخلف زیست محیطی از طریق سامانه تلفنی ۱۵۴۰ و یا ادارهها و پاسگاههای محیط بانی محیط زیست اطلاع رسانی کنند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر یادآور شد: این استان هشت منطقه تحت مدیریت پارک ملی دریایی نای بند، پارک ملی دیر – نخیلو، منطقه حفاظت شده مند، منطقه حفاظت شده حله، پناهگاه حیات وحش خارک، اثر طبیعی ملی کوه نمک، اثر طبیعی ملی خارکو و منطقه حفاظت شده کوه بیرمی با بیش از ۱۸۱ هزار هکتار مساحت و سه منطقه شکار ممنوع کوه مند و کوه تنگ باهوش-شاهزاده ابراهیم و کوه سیاه با وسعت ۱۷۶ هکتار دارد.
نظر شما