سبوس‌گیری آرد در خراسان جنوبی براساس استانداردها باشد

بیرجند - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: کارخانه‌های استان استانداردها را در سبوس‌گیری آرد مدنظر قرار دهند و نظارت‌ها نیز توسط مجموعه‌های نظارتی و بهداشتی انجام شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا جواد اشرفی عصر چهارشنبه در نشست کارگروه آرد و نان استان اظهار داشت: ما با کلیت کاهش سبوس‌گیری آرد مصرفی در نانوایی‌ها موافق هستیم.

وی افزود: در حال حاضر زمان اجرای طرح کاهش سبوس‌گیری از آرد به دلیل نظرات اعضای کارگروه مربوطه مناسب نیست اما باید درصد سبوس‌گیری براساس استانداردها انجام شود و افزایش سبوس‌گیری ارزش غذایی نان را پایین می‌آورد.

معاون استاندار خراسان جنوبی درباره تعیین تکلیف نان با مواد افزودنی گفت: افزودنی‌ها فقط برای نان تافتون مجاز است که نرخ نهایی قمیت نان با مواد افزونی در جلسه بعدی کارگروه آرد و نان استان اعلام خواهد شد.

وی اظهار داشت: درخصوص موضوع نرخ حمل آرد به تفکیک کارخانه و شهرستان‌ها هم مقرر شد در جلسه بعدی با ارائه‌ نظرات کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.

اشرفی افزود: برای نانوایی‌هایی که استانداردها را رعایت و نان باکیفیت پخت می‌کنند، ابزار تشویقی در نظر گرفته شده و سهمیه آرد آنها افزایش خواهد یافت همچنین برای نانوایی‌هایی که استانداردها و ضوابط را رعایت نکنند، ابزار تنبیهی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: براساس ابلاغ نامه دفتر حراست مرکزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، نصب برچسب بر کیسه‌های‌های آرد مبنی بر فروش آزاد ممنوع است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در کارگروه پایش آرد و نان سامانه پیامکی داریم که تخلفات را اطلاع‌رسانی می‌کند و قرار شد برای این منظور از سامانه جهاد کشاورزی استان استفاده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha