به گزارش خبرنگار ایرنا، سید «جواد محمدی» عصر چهارشنبه در کارگاه روایتگری راویان دفاع مقدس اراک افزود: اگر امروز انقلاب به درخت تنومندی تبدیل شده نتیجه بهره گیری از فرهنگ و گنجینه دفاع مقدس است که باید در گام دوم بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ابتکار و هنرمندی برای بهره گیری از گنجینه دفاع مقدس مهمترین اولویت امروز برای نسل جدید است، گفت: روایتگری خلاقانه حماسه های دفاع مقدس می تواند فرهنگ ایثار و شهادت را در بین نسل جدید ترویج و توسعه دهد.
مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: به برکت برگزاری کنگره شهدای این استان اقدامات قابل توجهی در جمع آوری اسناد دفاع مقدس انجامشده و امروز باید از این اسناد برای روایتگری و فعالیت های فرهنگی و پژوهشی به خوبی استفاده شود.
محمدی تأکید کرد: روایتگری صحیح موثرترین روش برای صیانت و ترویج فرهنگ دفاع مقدس است و الگوهای موفق در دفاع مقدس امروز باید از طریق روایتگری برای مدیریت کشور تبیینشود.
مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح الله استان مرکزی با اشاره به اینکه شروع نهضت روایتگری و تبیین دفاع مقدس از هفت سال گذشته و به برکت کنگره شهدای این استان انجامشده است، گفت: در این راستا بیش از ۳۰۰ پیشکسوت دفاع مقدس کادرسازی و آموزش دیدند و برگزاری کارگاه های آموزشی هم در سطح شهرستان و هم استان به شکل ماهیانه و فصلی در حال انجام است.
بیش از یکصد نفر در کارگاه روایتگری راویان دفاع مقدس اراک حضور داشتند.
نظر شما