به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر بهرام عین اللهی روز پنجشنبه در حاشیه آیین ارتقا دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه اکنون کشورمان دارای قویترین حوزه سلامت منطقه است و همچنین در تمامی شاخصهای سلامت از کشورهای منطقه جلوتر است و تنها در مصرف سیگار باید با وضع قوانین و تصویب مالیات در مجلس شورای اسلامی در مسیر کاهش مصرف این ماده دخانی که به سلامت جامعه آسیب وارد میکند، تلاش کنیم.
وی با اشاره به موفقیت کشورمان در کنترل ویروس کرونا ادامه داد: با تلاش دانشمندان ایرانی در تولید واکسن و فعال شدن ۶ مرکز تولید واکسن در کشور، به رغم تحریمها اکنون در بسیاری از روزها، فوت ناشی از کرونا در کشور به صفر رسیده است.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: دشمنان امروز به شدت در تلاش هستند که به جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کنند، اما درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران با وجود مردم قهرمانی که دارد هیچگاه آسیبی به آن وارد نمی شود.
دکتر عین اللهی گفت: ارتقاء دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه نشان پیشرفت پزشکی در مناطق مختلف کشور است که این موفقیت بزرگ را به همه مردم شهید پرور نیشابور تبریک می گوییم.
رشد ۴۳ درصدی تولیدات دانشبنیان در کشور
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه گفت: تولیدات دانش بنیان در کشور به رغم تحریمهای ناجوانمردانه دشمنان با تلاش اساتید، دانشمندان و دانشجویان در یک سال اخیر رشد ۴۳ درصدی داشته است.
دکتر عین اللهی افزود: تمام اقدامات دشمنان برای مانع تراشی در مسیر رشد علمی ایران است، اما با فعالیت نخبگان کشور شاهد رشد علمی بسیار خوبی هستیم به طوریکه اکنون ۱۲ شهرک علم و فناوری در سطح کشور فعال است و در مسیر تولیدات بر اساس نیاز کشور گام بر میدارند.
وی با بیان اینکه امروز کشورمان نیاز به تولید دارد تا بتواند بسیاری از نیازهای خود در حوزههای مختلف از جمله دارو و تجهیزات پزشکی را در داخل تامین کند، ادامه داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، هدف ما حرکت به سمت مرجعیت علمی است که باید برای دستیابی به آن تلاش کنیم
.
آیین ارتقاء دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دانشگاه امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نیشابور برگزار شد.
هم اکنون افزون بر ۸۰ درصد از جمعیت حدود هفت میلیونی استان خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد و بقیه جمعیت این استان توسط پنج دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه و تربت جام خدمات رسانی می شوند.
نظر شما