به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر وحید باوندپور روز پنجشنبه در نشست پایش حوزه سلامت سرپلذهاب افزود: شهرستان سرپل ذهاب با هشت سال جنگ تحمیلی و زلزله جزو محروم ترین شهرها است، در حالی که مردم این شهرستان لایق بهترین ها هستند که امیدواریم بتوانیم قدم های مثبت و هرچند کوچکی برای این مردم برداریم.
وی اظهار داشت: پزشک عمومی خط اول مقابله با بیماری ها است و جذب پزشک عمومی یکی از مشکلات مهم ما است که امیدواریم هرچه زودتر مرتفع شود.
سرپرست بهداشت و درمان سرپلذهاب گفت: متاسفانه شهرستان سرپل ذهاب در تقسیمات کشوری هنوز به منطقه سه پنجم تبدیل نشده که تحقق این امر موجب افزایش میل و رغبت پزشکان عمومی و سرازیر شدن آنها به سمت این شهرستان می شود که امیدواریم هرچه زودتر با کمک نماینده و فرماندار این شهرستان این امر محقق شود و کمکی به جذب پزشک عمومی باشد.
او اضافه کرد: جذب نیروی پرستار با توجه به پایان یافتن طرح ۲۱ پرستار در این شهرستان و فراهم نمودن امکانات و شرایط دریافتی و رفاهی برای متخصصان این شهرستان در اولویت قرار دارد.
دکتر باوندپور اظهار داشت: گسترش اتاق عمل به واسطه بیمارستان جدید و فراهم نمودن زیرساخت های لازم برای ارائه خدمت پزشکان جراح و متخصص از جمله زنان و زایمان، ارولوژی، جراح عمومی، چشم پزشکی و مغز و اعصاب ضروری است، زیرا که تمام این متخصصان نیازمند اتاق عمل هستند.
وی گفت:سرپل ذهاب با پوشش درمانی ۲۰۰ هزار نفری باتوجه به مراجعه شهرستان های اطراف و اینکه منطقه کشاورزی است و میزان بیماری ستون فقرات خیلی بالاست، نیازمند جراح مغز و اعصاب و دستگاه ام آر آی است.
وی افزود: مرکز روستایی قره بلاغ، دیوارکشی هفت مرکز روستایی، تعمیر پنج خانه بهداشت، نصب دوربین مداربسته برای ۹ مرکز و پنج پایگاه بهداشتی، بهسازی منازل سازمانی شبکه، مستندسازی املاک ۱۶ مرکز، کمبود تجهیزات پزشکی، مطالبات پرسنلی، حق سنوات و مرخصی بیمه روستایی از دیگر خواسته های دکتر باوند پور مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بود.
رسیدگی و توجه بیشتر به شهرستان سرپل ذهاب در حوزه سلامت بسیار ضروری است
نماینده مردم گیلانغرب، سرپل ذهاب و قصرشیرین نیز در این جلسه نیز خواستار رسیدگی و توجه بیشتر به شهرستان سرپل ذهاب در حوزه سلامت شد و گفت: تجربه این چنین نشستی را در شهرستان گیلانغرب داشته ایم و الحمدالله هر آنچه مصوب شد، توسط دانشگاه علوم پزشکی عملیاتی و اجرایی شد و این نشان از خصوصیات خوب دانشگاه است که انشالله امروز نیز برای سرپل ذهاب نیز محقق گردد.
شهریار حیدری افزود: حجم بار درمانی شهرستان سرپل ذهاب به دلیل مراجعه مردم شهرستانهای دالاهو، ریجاب، قصرشیرین و ثلاث که به ۲۰۰ هزار نفر می رسد، بسیار زیاد است؛ بنابراین رسیدگی و توجه بیشتر به این شهرستان کاملا ضرورت دارد.
وی اظهار داشت: زحمات و تلاشهای رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان و همکارانشان در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان که همیشه شاهد موفقیت آنها بوده ایم، بسیار قابل تقدیر و تشکر است.
رفع کمبود پزشک عمومی و متخصص و توسعه فاز دوم بیمارستان شهدا از مطالبه های مردم سرپل ذهاب است
فرماندار سرپل ذهاب نیز گفت: رفع کمبود پزشک عمومی و متخصص و توسعه فاز دوم بیمارستان شهدا از مطالبه های مردم سرپل ذهاب است که خواستار رسیدگی جدی به آن هستیم و با توجه به محرومیت شهرستان سرپل ذهاب درخواست ما از مسئولان دانشگاه این است که نگاه ویژه ای به این شهرستان داشته باشند.
صدراله بابلی افزود: بهسازی اورژانس بیمارستان شهدا از دیگر اقداماتی است که امیدواریم در راستای ارائه خدمات درمانی مطلوب به مردم شهرستان عملیات اجرایی آن تسریع شود.
وی اظهار داشت: تامین تجهیزات مورد نیاز اتاق عمل بیمارستان شهدا، تعیین تکلیف کلینیک های شبانه روزی شهرستان که به صورت شبانه روزی فعالیت نمی کنند و تسریع در اجرای پروژه بیمارستان جدید شهرستان سرپل ذهاب از دیگر مواردی است که نیاز مند پیگیری است.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما