به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله عباسی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان در استانداری خطاب به مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: در انتخاب مدیران مدارس محکم بایستید ضمن اینکه در این گزینشها باید همه جوانب مورد توجه قرار گیرد و نظارت بر فعالیت ها و عملکرد آنان نیز بیشتر شود.
وی با تاکید بر اینکه مدیران آموزش و پرورش در مناطق مختلف گیلان نیز باید به مدارس حوزه فعالیت خود سرکشی کنند و از نزدیک در روند فعالیت های تعلیم و تربیت قرار گیرند، اضافه کرد: پشت میزنشینی کارها را پیش نمی برد و تحول ایجاد نمی کند.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه در حوزه تعلیم و تربیت باید بسیار دقت کرده و حساسیت داشته باشیم، یادآورشد: انسانسازی در دستگاه تعلیم و تربیت مهم است و بسیاری از آسیبها و انحرافهای اجتماعی امروز نیز به دلیل غفلت در آموزش و پرورش است.
وی بیان داشت: ظرافت و لطافت در تعلیم و تربیت با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست و از اینرو مسوولان و معلمان در مدارس باید با دانش آموزان ارتباط خوبی برقرار کنند زیرا با روحیه تلخ و خشن نمی توان تعلیم و تربیت نمود.
نباید از مباحث معنوی در مدارس غفلت نشود
استاندار گیلان در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه مسائل معنوی و ترویج فرهنگ نماز در مدارس نباید مورد غفلت قرار گیرد، اضافه کرد: در این زمینه از ظرفیت های حوزه های علمیه استفاده شود.
وی با اشاره به اهمیت توجه به زیباسازی در مدارس و جذابیت فضاهای آموزشی خاطرنشان کرد: دیوارهای فرو ریخته، شعارهای آموزشی بی رنگ و فضای نامناسب مدارس قابل پذیرش نیست و باید جذاب و شاداب باشد.
عباسی با بیان اینکه آموزش و پرورش اولویت اول استان است، اظهار کرد: در بخش تعلیم و تربیت در مدارس و دانشگاه ها به ویژه آموزش و پرورش باید سرمایه گذاری جدی کنیم و محور عمل ماست.
ضرورت مردمی کردن مدارس
وی در ادامه با تاکید بر مردمی کردن مدارس گفت : نباید منتظر سرانه دولت برای مدارس باشیم باید از ظرفیت مردمی و اولیاء برای فضاسازی مناسب در این اماکن بهره گیریم چه بسا که بسیاری از خانواده ها حاضرند برای ارتقا فضای آموزش و امکانات آموزشی در اختیار فرزندان خود سرمایه گذاری کنند.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اهمیت اردوهای دانش آموزی و ضرورت توجه به توسعه آنها از سوی مسئولان آموزش و پرورش افزود: اردوهای دانش آموزی یکی از راههای ایجاد نشاط معنوی و تفریحی است از اینرو باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی بر تقویت روحیه پرسشگری و انتقادی دانش آموزان تاکید و عنوان کرد: باید اجازه دهید تا دانش آموزان حرف هایشان را بزنند نه اینکه یک سری مباحث را به آنها القا کنید.
استاندار گیلان همچنین از مسئولان آموزش و پرورش خواست تا در مناسبت های مختلف با حضور دانش آموزان، از ظرفیت سخنرانان و کارشناسان باسواد استفاده کنند و مدیران، معاونان و چهره های تکراری این جلسات و برنامه ها نباشند.
استان گیلان دارای افزون بر ۳۷۰ هزار دانش آموز است.
نظر شما