عملیات اجرایی ناحیه نساجی در کبودرآهنگ با حضور وزیر صمت آغاز شد

همدان- ایرنا- عملیات اجرایی مرحله نخست ناحیه نساجی در شهرک صنعتی ویان کبودرآهنگ از توابع استان همدان روز شنبه با حضور وزیر صمت ، استاندار همدان و جمعی از مسئولان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت در این آیین گفت: جلسه ای اواخر هفته گذشته با حضور نماینده بهار و کبودرآهنگ و رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی برگزار و مقرر شد با توجه به ظرفیت بالای روستای لتگاه، ناحیه صنعتی و تخصصی برای آن ایجاد شود.

«سید رضا فاطمی امین» افزود: بنابراین با توجه به ظرفیت بالای روستای لتگاه در حوزه منسوجات به ویژه تولید جوراب، ایجاد ناحیه صنعتی تخصصی در دستور کار قرار گرفت.

وی اضافه کرد: راه اندازی ناحیه صنعتی کمک می کند تا کار فعالان در این روستا تخصصی تر و با قوت بیشتر انجام شود.

وی ادامه داد: هر چند احتمال می رود کارگاه های کوچک محدودیت هایی داشته باشند اما با راه اندازی ناحیه صنعتی، کار فعالان در این روستا رونق می یابد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان همدان نیز گفت: طبق دستور وزیر صمت ۱۰ هکتار زمین واقع در شهرک صنعتی در فاز نخست برای ایجاد این ناحیه صنعتی در نظر گرفته شد.

مصطفی حقیقی افزود: عملیات اجرایی این ناحیه صنعتی امروز با حضور وزیر صمت آغاز شد و در مرحله دوم این قابلیت وجود دارد که ۱۰ هکتار دیگر به این زمین اضافه شود.

وی ادامه داد:  قرار است در قالب خوشه صنعتی یک فرایند توسعه ای انجام شود و این آمادگی با توجه به انجام مطالعات لازم و وجود ظرفیت های بی شمار، وجود دارد.

 «سید رضا فاطمی امین» وزیر صمت امروز /شنبه/ در سفر به استان همدان علاوه بر نشست با فعالان اقتصادی از ۶ طرح اقتصادی و شهرک صنعتی بازدید می کند.

وزیر صمت با سفر به شهرستان بهار همچنین با حضور در روستای لتگاه از واحد تولیدی خوشه جوراب و شهرک صنعتی لالجین (شهر جهانی سفال) بازدید کرد.

فاطمی امین همچنین عصر امروز با سفر به شهرستان کبودرآهنگ از شهرک صنعتی شیرین سو و شهرک اورقین بازدید و در روستای کردآباد از واحد تولیدی خوشه پوشاک دیدن می کند.

بازدید از زمین خودروسازی و بازدید از شهرک صنعتی ویان در شهرستان کبودرآهنگ پایان بخش سفر یک روزه وزیر صمت به استان همدان است.

یک هزار و ۱۷۸ واحد صنعتی و معدنی در استان همدان فعال است.

روستایی لتگاه با حدود ۵۸۰ خانوار و ۲ هزار نفر جمعیت در شهرستان بهار واقع شده و با حدود ۲۰۰ کارگاه جوراب بافی و پنج دهه قدمت در این حرفه، سالانه حدود ۶ میلیون جین جوراب تولید می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha