عبدالرضا اسماعیلی، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر میزان پرداختی به مربیان افزایش یابد رسیدگی و ارائه خدمات آنها نیز بسیار کیفی و تخصصیتر خواهد شد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی اصفهان افزود: تنوع بخشی به خدمات و آموزشها در این مراکز نیازمند تعداد بیشتری مربی بویژه مربیان تخصصی است که استخدام این افراد ناظر به مشکلات اقتصادی این اداره نیز ممکن نیست.
نیاز مهم کودکان و نوجوانان مقیم مراکز نگهداری بهزیستی، عاطفی است
وی تصریح کرد: یکی از نیازهای مهم کودکان و نوجوانان مقیم در این مراکز، مسائل عاطفی و آغوش خانواده است.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: در کنار تلاشهایی که برای واگذاریهای خوب در بهزیستی انجام میشود بازهم همین مربیان در ارتباط نزدیک با بچهها هستند و میتوانند هم از نیازهای عاطفی فعلی آنها آگاه شوند و هم آنها را تا حدودی مرتفع کنند.
به گفته وی، چالشهای فرزندان بهزیستی مانند دهه ۶۰ نیست که مشکل سرپناه، خوراک و پوشاک و مسائل مادی داشته باشند، بلکه اکنون مهمترین خواسته آنها تامین نیازهای عاطفی است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی اصفهان افزود: برخی از نیازهای مادی با کمک مردم و خیران تامین میشود، ولی نیازهای عاطفی آنها همچنان مرتفع نمیشود و بدلیل نداشتن خانواده احساس کمبود میکنند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۳۸ مرکز "شِبه خانواده" در شهر اصفهان و شهرستانهای خمینیشهر، نجفآباد، خوانسار، تیران، شاهین شهر، شهرضا، کاشان، نائین، آران و بیدگل، مُبارکه، اردستان، لنجان، نطنز و گلپایگان دایر است.
اسماعیلی افزود: در این مراکز در مجموع ۴۳۹ کودک و نوجوان شامل ۲۵۶ پسر و ۲۱۴ دختر نگهداری میشوند.
وی همچنین به فعال بودن یک شیرخوارگاه در اصفهان با عنوان نرجس برای نگهداری کودکان زیر سه سال اشاره کرد که اکنون ۳۱ نوزاد و کودک در آن ساکن هستند.
نظر شما