جلیل مختار روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بر اساس این توافق احداث چهار انبار، ایجاد بارانداز و توقفگاه(پارکینگ) محصور برای استقرار ۱۰۰ کامیون در هر گیت و تفکیک راههای خروجی با علایم جاده ای در نظر گرفته شده است.
وی افزود: نصب دوربینهای حفاظتی، نصب دوربین پلاک خوان در گیتهای خروج کامیون، نصب و راهاندازی ایکس ریل در مبادی خروجی از دیگر موارد توافق انجام شده است.
مختار گفت:برای ایجاد زیرساختهای لازم چهار هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال برآورد هزینه شده و سازمان منطقه آزاد اروند و وزارت اقتصاد و دارایی در مدت ۱۸ ماه موظف به ایجاد زیرساختهای منطقه هستند.
وی استقرار گمرک جمهوری اسلامی در مبادی ورودی و خروجی منطقه آزاد اروند را یک رویداد مهم برای تحول و رشد اقتصادی در شهرستانهای آبادان و خرمشهر دانست و افزود: امیدواریم این اتفاق مهم موجب توسعه در این منطقه شود.
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استقرار گمرک در دروازه های ورودی آبادان و خرمشهر در ماه های اخیر بارها از سوی مسوولان شهرهای آبادان و خرمشهر و مردم این ۲ شهرستان به صورت یک مطالبه جدی مطرح شده بود که گمرک به دلیل اینکه نبود دیوارکشی شهرهای آبادان و خرمشهر راه های فرار فراوانی برای قاچاق کالا را در پی خواهد داشت، از استقرار در دروازه ها خودداری می کرد.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۴ هزار و ۷۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو)، در محل تلاقی دو رودخانه اروند رود و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت، با داشتن ظرفیتهایی همچون حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نظر شما