علی فرهادی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: به منظور تکمیل طرح های نیمه تمام بیمارستانی استان ۱۰۰ میلیارد تومان در قالب مصوبات سفر رییس جمهور طی ۲ مرحله، تخصیص یافته که با تزریق این اعتبارات عملیات اجرایی طرح ها شتاب خوبی گرفته است.
وی با بیان اینکه عمده ترین مصوبات حوزه بهداشت و درمان لرستان در جریان سفر پارسال هیات دولت به استان تکمیل سه بیمارستان نیمه تمام بود اظهار داشت: برای تکمیل بیمارستان نیایش خرم آباد ۳۰۰ میلیارد تومان مصوب شد که بخش مهمی از این رقم از محل ماده ۵۶ بوده و تاکنون مبالغی از آن تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه جهت تکمیل بیمارستان های گهر دورود و رازی کوهدشت ۴۰ میلیارد تومان مصوب شده است افزود: امسال ۱۲ میلیارد تومان و قبل از سال بیش از ۲۴ میلیارد تومان به طرح بیمارستان کوهدشت تزریق شده است و به زودی نیز ۱۴.۵ میلیارد تومان برای طرح بیمارستان گهر دورود تخصیص خواهد یافت در حالیکه طی چند ماه گذشته نیز ۱۰ میلیارد تومان جهت تکمیل این بیمارستان هزینه شده است.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: در مرحله نخست پرداخت این اعتبارات نیز حدود ۴۰ میلیاردتومان از محل ماده ۳۷ به این پروژهها تزریق شده است.
فرهادی ادامه داد: عملیات اجرایی بیمارستان نیایش خرم آباد حدود یک سال و نیم متوقف شده بود که اعتباراتی در قالب مصوبات سفر، برای تکمیل این طرح بیمارستانی ۵۱۵ تختخوابی با بیش از ۲ هزار نفر اشتغالزایی مصوب شد.
وی بیان کرد: قبل از شروع سال ۱۴۰۱ نیز حدود ۲۲میلیارد تومان اعتبار به این طرح تزریق شد و اکنون ۱۵۰ نفر در این مجموعه اشتغالزایی شده است.
فرهادی گفت: بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش خرم آباد حدود ۵۰ درصد، بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی رازی کوهدشت بیش از ۳۰ درصد و بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی گهر دورود ۲۰درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
امسال ۲۱ طرح بهداشتی درمانی در لرستان بهره برداری می شود
معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین گفت: هم اکنون ۴۵طرح بهداشتی درمانی در این استان در حال اجرا است که در صورت تامین اعتبار تا پایان سال جاری ۲۱ مورد تکمیل و بهره برداری خواهد شد.
فرهادی اظهار داشت: این طرح ها شامل مراکز بهداشتی، اورژانس ۱۱۵ و خانه بهداشت هستند و اکنون اغلب آنها با پیشرفت فیزیکی ۷۰ تا ۹۰ درصد در مراحل پایانی و تکمیل قرار دارند که اعتبارات قابل توجهی در این خصوص اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه در بخش تامین تجهیزات و توسعه بخش های بیمارستانی استان اقدامات خوبی انجام شده است ادامه داد: همچنین در این راستا دستگاه سی تی آنژیوگرافی دوم بیمارستان شهید مدنی خرم آباد، سی تی اسکن الیگودرز و سی تی اسکن دوود فعال شدند.
بیشترین کمبود متخصص لرستان در رشته های بیهوشی و رادیولوژی است
فرهادی با اشاره به اینکه مشکل کمبود متخصص در برخی رشته های خاص در لرستان وجود دارد افزود: با پیگیری های انجام شده تلاش می شود به زودی مشکل متخصص در سطح استان تا حد زیادی برطرف شود.
وی با بیان اینکه توزیع پزشکان تا پایان آبان ماه جاری در سطح استان انجام خواهد شد اظهار داشت: مهمترین کمبود متخصص در لرستان مربوط به رشته های رادیولوژی، نورولوژی و بیهوشی است که امیدواریم با برنامه جدید توزیع پزشکان، این مشکل نیز برطرف شود.
فرهادی گفت: همچنین در خصوص برون سپاری خدمات درمانی نیز برای استان برنامه ریزی شده است که این بخش نیز می تواند در امر جبران کمبود نیروی متخصص موثر باشد.
نظر شما