به گزارش ایرنا به نقل از بهزیستی دماوند، محسن معادی روز دوشنبه در دومین جلسه شورای کمیته مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری اجتماعی است که عوارض جسمی و روانی و همچنین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی بسیاری به همراه دارد که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه است.
وی خاطر نشان نمود: باید در خانوادهها که به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی هستند، حساسیت وجود داشته و آموزش های لازم از مهدهای کودک تا دوران دانشجویی صورت گیرد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: معظل اعتیاد به مواد مخدر یک بحران و از اصلی ترین آسیب های اجتماعی هر جامعه ای بوده که در بحث معتادین متجاهر نباید غافل شد و تمامی دستگاه ها مرتبط باید عزمی راسخ داشته تا در این عرصه گام های بلندی را بر داریم.
معادی از اعلام آمادگی کارگاه های آموزشی مبارزه و پیشگیری از مواد مخدر خبر داد و عنوان کرد : بهزیستی دماوند آمادگی برگزاری کارگاه های پیشگیری از مواد مخدر را به صورت رایگان برای تمامی ادارات ، مدارس ، دانشگاه ها ، کارخانه جات و.... داشته ومتقاضیان می توانند جهت هماهنگی بیشتر با معاونت امور توسعه وپیشگیری بهزیستی شهرستان ارتباط حاصل نمایند.
طرح آگاه سازی پیشگیری از آسیب های اجتماعی اجرا می شود
سرپرست بهزیستی دماوند درخصوص اطلس آسیب های اجتماعی عنوان کرد: سازمان بهزیستی در واحد امور توسعه وپیشگیری با حضور کارشناسان متخصص وخبرگان خود در حوزه مداخلات در جهت کاهش آسیب های اجتماعی اقدام به برگزاری طرح های همچون "پیشگیری از انواع آسیب های اجتماعی "کرده است .
وی افزود: این آموزشها عموما مرتبط با عوامل محافظ در پیشگیری از این اسیب ها در مقاطه مختلف هستند؛ مهارتهای مقابلهای، تابآوری فردی، مهارتهای زندگی، مدیریت خشم و استرس، موضوعات مربوط به اعتماد به نفس و عزت نفس و همچنین موضوعات مربوط به حمایتهای خانوادگی هم در این برنامه وجود داشته و با در نظرگرفتن گروهی که نیازمند به بهرهگیری از این آموزشها هستند مانند نوجوانان و جوانان این برنامههای آموزشی طراحی شده است.
معادی بیان کرد: کارگاه های آموزشی پیشگیری از انواع آسیب های اجتماعی تاکنون برای پرسنل برخی از ادارات شهرستان، مددجویان تحت حمایت به صورت کاملا رایگان توسط مراکز مشاوره این اداره برگزارمی شود.
نظر شما