به گزارش خبرنگار ایرنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان روز پنجشنبه در آیین افتتاح این سلامتکده در جمع خبرنگاران گفت: سلامتکده و دپارتمان طب ایرانی ابن سینا شهر همدان در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر مربع و در ۲ طبقه با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار راه اندازی شده است.
دکتر«محمد مهدی مجذوبی» افزود: با راه اندازی این مرکز، خدمات طب ایرانی به صورت آکادمیک، علمی و مورد تایید به مردم ارایه می شود.
وی تاکید کرد: ارایه خدمات طب ایرانی به شکل علمی و مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می تواند زمینه فعالیت افراد فاقد صلاحیت در این حوزه را سلب کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: به زودی داروخانه سبز به عنوان محل عرضه محصولات طب ایرانی در همدان راه اندازی می شود تا مکمل مرکز سلامتکده طب ایرانی باشد تا مردم با اطمینان داروهای طب ایرانی را خریداری و مصرف کنند.
مجذوبی خاطر نشان کرد: سلامتکده سابق همدان با عنوان بدیع الحکما به علت دسترسی نامناسب و فضای کوچک فعالیت چندانی نداشت بنابراین سعی شد مرکز دپارتمان و دانشکده در کنار آن فعال و این از درمانی به آموزشی درمانی ارتقا یابد.
وی اظهار داشت: عرضه و فروش محصولات گیاهی از منظر قانونی ممنوع نیست بلکه مداخله در امر درمان و طبابت و پزشکی ممنوعیت دارد.
مدیر گروه هیات علمی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز گفت: سلامتکده طب ایرانی با هدف ارائه خدمات تشخیصی و درمانی در چارچوبهای علمی پزشکی با تعرفه دولتی به شهروندان و هماستانیها گشایش یافت.
«مهدی بیگلرخانی» با اشاره به اینکه این سلامتکده در ساختمان سابق معاونت آموزشی دانشگاه واقع در چهار راه خواجه رشید مستقر شده است، هدف از ایجاد فضای سلامتکده در این ساختمان را سهولت دسترسی مردم به دریافت انواع خدمات طب ایرانی دانست.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی در راستای رسالت آموزشی و پژوهشی خود بخش دیگری از این ساختمان را به دپارتمان آموزشی طب ایرانی اختصاص داده است.
مدیر گروه هیات علمی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: پذیرش دانشجو در این مجموعه آغاز شده و متخصصین طب ایرانی و اعضای گروه این رشته در این دپارتمان به تدریس طب ایرانی میپردازند.
بیگلر خانی تصریح کرد: در این مرکز همه خدمات درمانی طب ایرانی اعم از حجامت، زالودرمانی، مشاوره تغذیه، ماساژدرمانی و طب سوزنی، انجام میشود.
نظر شما