آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبههای این هفته نماز جمعه قم، با انتقاد از مواضع اخیر جو بایدن رییس جمهور آمریکا، مبنی بر آزادسازی ملت ایران از دست جمهوری اسلامی، افزود: رییس جمهور آمریکا چالش های زیادی در آینده خواهد داشت که یکی از مهمترین آنها، قدرت و اقتدار ایران خواهد بود.
وی تصریح کرد: سیاست بی ثباتی کشورهای همسایه برای بی ثبات کردن ایران، جزو اولویتهای مهم سیاست خارجی آمریکاست، دشمنان در این سیاست نیز شکست خواهند خورد و برخی نشانه های آن نیز مشخص شده است.
وی با اشاره به این که دولت سیزدهم نگاه مثبتی بر ارتباط با تمام جهان به جز چند کشور خاص دارد، اضافه کرد: با توجه به نگرانی دشمنان از موفقیت و پیشرفت های داخلی، مسائلی مانند آشوب های داخلی و مسایل حقوق بشری را در پیش گرفته اند.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به هشدار چند ماه گذشته مقام معظم رهبری در خصوص پایه ریزی اعتراضات مردمی با استفاده از بستر فضای مجازی و مزدور پروری توسط دشمنان، تصریح کرد: بر اساس منویات رهبری معظم انقلاب جلوگیری از هویت زدایی از انقلاب و کم رنگ شدن یاد امام راحل، مانع شدن از تسلط مجدد ارتجاع، افشای دروغ و فریب جنگ روانی، تبیین به بن بست نرسیدن انقلاب، تولید عمل صالح از سرمایه ایمان مردم، تذکر نسبت به نارسایی و مشکلات جاری و بازی نکردن در زمین دشمن از نان شب برای جامعه ما واجب تر است.
حسینی بوشهری با اشاره به تعبیری در سند امنیت ملی آمریکا، یادآور شد: در این سند به صراحت بیان شده که هژمونی آمریکا در سال ۲۰۳۰ به پایان خواهد رسید و دوران تک قطبی به پایان خواهد آمد و دوران چندقطبی آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: علاوه بر این از سال ۲۰۳۰ به بعد کمبود انرژی، تغییرات آب و هوایی، بالارفتن قیمت غذا، بیماری های واگیردار و غیره جزو چالش های اساسی آنها خواهد بود.
وی در ادامه با انتقاد از کاهش سرانه کتابخوانی بیان کرد: فضای مجازی چنان چتر مخرب خود را بر اندیشه جامعه گذاشته که کتابخوانی و اندیشه فاخر عملا به حاشیه رفته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با اشاره به سالگرد ارتحال علامه محمدحسین طباطبایی مفسر قرآن کریم همزمان با ۲۴ آبانماه، تصریح کرد: این اندیشمند بزرگ معاصر علاوه بر نگارش آثار مکتوب گرانبها، شاگردان بزرگی نیز تقدیم انقلاب اسلامی کرد.
حسینی بوشهری همچنین به سالگرد ارتحال علامه محمدتقی جعفری در ۲۵ آبان اشاره کرد و گفت: این شخصیت علمی نیز در دانشگاه ها و حوزه علمیه بسیار تأثیرگذار بود.
نظر شما