«نعمت دارابی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع مزارع ذرت این شهرستان ۲ هزار هکتار ذرت علوفهای است که پیشبینی میشود با میانگین ۴۵ تُن محصول در هر هکتار برداشت شود.
به گفته وی میانگین پیش بینی برداشت محصول در هشت هزار و ۹۲۷ هکتار از مزارع ذرت دانه ای نیز ۹تُن در هکتار را داریم.
وی اظهار داشت: پیش بینی می شود در مجموع بیش از ۱۷۰ هزار تُن محصول ذرت دانه ای و علوفه ای از مزارع این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: به دلیل وجود اراضی کشاورزی مرغوب در شهرستان و کار کارشناسی و ارائه نکات فنی به کشاورزان و کشت به صورت اصولی و مهندسی انتظار افزایش عملکرد در سال زراعی جاری را داریم.
دارابی ادامه داد: با وجود خشکسالی در سال زراعی جاری، با پیگیری فرماندار سرپل ذهاب و همت کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان و برنامه ریزی و کار کارشناسی و همراهی و همکاری عوامل شبکه اصلی و فرعی سامانه گرمسیری و تعاونی های تولید روستایی ۱۰هزار و ۹۲۷ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان زیر کشت ذرت تابستانه رفت.
وی با بیان اینکه هشت واحد ذرت خشک کنی کار خرید محصول ذرت را از کشاورزان این شهرستان انجام می دهند ادامه داد: نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارائه مشاورههای کارشناسی جهت افزایش راندمان مصرف آب و افزایش کیفی محصول تولیدی و تأمین و توزیع به موقع نهادههای کشاورزی از جمله خدمات ارائه شده به کشاورزان ذرت کار است.
محصول ذرت سرشار از قند و نشاسته و برای درمان اگزما داروی بسیار مفیدی است که در درمان ورم روده نیز نافع است، این محصول سرشار از املاح مختلف فلزات به ویژه گوگرد، کلر، فسفر، سیلیس، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم می باشد و برای تقویت مو و ناخن ها نیز مفید است.
سرپل ذهاب دارای ۳۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ است که سالیانه ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تن محصولات زراعی، ۱۱ تا ۱۲ هزار تن محصولات باغی و ۳۵ تا ۴۰ هزار تن محصولات دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.
نظر شما