ایجاد روستا بازار برای کمک به رونق تولید و اشتغال در استان کرمانشاه موثر است

کرمانشاه - ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه نظارت و بازرسی بازار برای کنترل قیمت‌ها ضروری است، بر ایجاد زیرساخت ها و فضاهای لازم مانند «روستابازار» و توسعه «میادین میوه و تره‌بار» به منظور کمک به تنظیم بازار، رونق تولید و اشتغال در استان تاکید کرد.

به گزارش ایرنا؛ «بهزاد باباخانی» دوشنبه شب در هشتاد و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان با اشاره به ضرورت ایجاد روستا بازار در استان به منظور تنظیم بازار در روستاها ادامه داد: تعاون روستایی و جهادکشاورزی موظف هستند که لیست تمام محصولات و تولیدات با ذکر روستاهایی که امکان ایجاد بازار در آنها را وجود دارد را برای جلسه بعدی به صورت دقیق اعلام کنند و در این زمینه گزارش ارائه دهند.

وی ایجاد روستا بازار را در راستای کمک به تولید و تنظیم بازار در روستاها مهم برشمرد و گفت: در روستاهای استان ظرفیت ها و امکانات خوبی برای فروش محصولات و تولیدات وجود دارد اما باید محصولات هر روستا برای عرضه مشخص شود زیرا این موضوع علاوه بر کمک به تولید و تنظیم بازار برای ایجاد اشتغال هم موثر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در ادامه بر توسعه میادین میوه و تره بار در استان تاکید کرد و افزود: توسعه این موضوع هم کمک خوبی برای تنظیم بازار و تعادل در عرضه و تقاضا است و در حال حاضر اقدامات لازم برای ایجاد میدان میوه و تره بار در یکی از مناطق شهر کرمانشاه شکل گرفته که این موضوع باید تمام هشت منطقه کرمانشاه و همچنین کل شهرستان های استان را در برگیرد و ظرفیت های جدید در این زمینه تعریف و مشخص شود.

باباخانی تصریح کرد: آنچه که به تنظیم بازار و قیمت ها کمک می کند ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا است که هم ایجاد روستا بازار در روستاها و هم ایجاد میادین میوه و تره بار در شهرها باید در دستور کار ویژه ستاد تنظیم بازار استان باشد و ضرورت دارد که علاوه بر نظارت و بازرسی، زیرساخت های لازم را در بازار فراهم کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه در ادامه سخنانش گفت: هر کدام از جلسات ستاد تنظیم بازار و اقدام مشترک جایگاه خود را دارند و خوشبختانه با عملکرد خوبی که این جلسات داشته اند موجب شده که جایگاه استان در خصوص کاهش نرخ تورم بهبود پیدا کند به طوری که اکنون نرخ تورم در استان از میانگین کشوری پایین‌تر است.

باباخانی با تاکید بر این مطلب که جلسات ستاد تنظیم بازار باید به صورت مستمر و هر ۲ هفته یکبار تشکیل شود، بیان داشت: نظارت و بازرسی بازار برای کنترل قیمت ها بسیار مهم و حائز اهمیت است اما همه کنترل قیمت ها، نظارت نیست و ما باید تلاش کنیم که زیرساخت ها و فضاهای لازم را برای تعادل در عرضه و تقاضا در بازار ایجاد کنیم.

فعالیت ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی استان

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

در این استان چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.

در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.

در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha