به گزارش ایرنا محمد جولانژاد دوشنبه در نشست ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان اظهار داشت: این اداره کل همانند سایر ارگان های خدمت رسان با تمام ظرفیت نسبت به ارائه خدمت به شهروندان اقدام می کند.
وی افزود: در بخش راهداری با ایمن سازی راه ها، رفع نقاط پرحادثه، ایجاد روشنایی حفظ سلامت کاربران جاده ای و مسافران و ارتقاء سطح سرویس در جاده های استان خوزستان همواره مورد توجه است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان فعالیت ۵۲ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی خوزستان، فعالیت سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه ها برای اطلاع یابی از آخرین وضعیت راه ها، شرایط آب و هوایی و سایر اطلاعات مرتبط با سفر، استفاده از وی کیوسک در پایانه های مسافربری، رسیدگی به تخلفات شرکت های حمل و نقل کالا و مسافر را از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای صیانت از حقوق شهروندی عنوان کرد.
وی اظهار کرد: این اداره کل در راستای تکریم ارباب رجوع و به منظور کاهش مراجعه پیمانکاران و مشاوران، سامانه اطلاعات قراردادها را راه اندازی کرده است و پیمانکاران می توانند با ورود به این سامانه از آخرین وضعیت پرداخت ها و مطالبات مطلع شوند.
جولانژاد در اد امه با بیان اینکه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان شبانه روز و در تمام طول سال درحال خدمت رسانی به مردم است گفت: آماده باش برای سفرهای نوروزی، سفر کاروان های راهیان نور، اربعین حسینی(ع)، راهداری زمستانی از جمله فعالیت های این اداره کل در طول سال است.
وی همچنین به تشریح اقدامات صورت گرفته در بخش راهداری در ایام اربعین در جاده های خوزستان اشاره کرد و گفت:با توجه به اهمیت برپایی راهپیمایی عظیم اربعین حسینی(ع)، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان در سال جاری برای تسهیل تردد زائران طرح نگهداری و ایمن سازی راه های منتهی به پایانههای مرزی شلمچه و چذابه شامل روکش آسفالت، بهسازی و لکه گیری، تهیه و نصب علایم ایمنی و تجهیزات ترافیکی ، ایجاد روشنایی و ابنیه فنی با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۵۱ میلیارد ریال را اجرا کرد.
جولانژاد گفت: نصب ۹ هزارو ۷۰۰ متر مربع سایبان موقت به همراه مه پاش با اعتباری حدود ۶۷ میلیارد ریال، تعمیر و ساخت ۲۳۰ چشمه سرویس بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال ، رفع معایب ۲ پایانه و افزایش ظرفیت های موجود با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال، زیباسازی فضای پایانه با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال، بازسازی زیرساخت شبکه و برق اضطراری گیت های گذرنامه و خرید ۱۳۵ دستگاه کامپیوتر ، پاسپورت خوان و بارکد خوان با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات این اداره کل برای اربعین حسینی(ع) ۱۴۰۱ بوده است.
در اربعین امسال تردد ۲ میلیون و ۴۷۲ هزار و ۸۱۰ زائر در خوزستان به ثبت رسید که از این تعداد ۲۶۸ هزار و ۷۵۸ نفر از ناوگان حمل و نقل عمومی برای تردد استفاده کردند.
حضور فعال و مستمر کامیون داران برای جابه جایی کالاها از بندر امام خمینی
وی در خاتمه با بیان اینکه شاهد حضور فعال و مستمر کامیون داران برای جابه جایی کالاها از بندر امام خمینی هستیم گفت: علاوه بر کالاهای اساسی، جابه جایی محصولات کشاورزی و دیگر محصولات و کالاها از استان خوزستان به نقاط مختلف کشور طبق برنامه در حال انجام است.
حدود ۸۰ درصد حجم کالاهای اساسی (نهادههای دامی وغلات) مورد نیاز کشور از طریق بندر امام خمینی(ره) وارد می شود.
در هفت ماهه امسال حدود ۸.۶میلیون تن کالای اساسی از طریق بندر امام خمینی(ره) وارد کشور شده است.
بندر امام خمینی (ره) بزرگترین و پرترافیکترین بندرعملیاتی کشور پس از بندر شهید رجایی در استان هرمزگان است.
این بندر راهبردی که در ۱۲۰ کیلومتری جنوب اهواز و در ساحل شمال غرب خلیج فارس در خور موسی واقع شده، ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۵۰ میلیون کالاهای نفتی و غیرنفتی را دارد.
نظر شما