۲۳ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۲۱
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 84943032
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عدالت گستری و هویت محوری دو راهبرد اساسی رسانه ملی است

سنندج- ایرنا- معاون امور استانهای سازمان صداوسیما گفت: این سازمان عدالت گستری و هویت محوری را در سند راهبردی خود تبیین و به تایید رهبر معظم انقلاب رسانده است و در رسانه ملی اجرایی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن عابدینی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان اظهار داشت: عدالت محوری، اصلی اساسی است که بر مبنای آن باید همه نخبگان استانی و ملی در صفحه تلویزیون و روی امواج رادیو باشند.

وی در زمینه هویت محوری هم گفت: سوالی که در این باره مطرح می شود این است که چرا هویت شاخص ملی ما که در موضوعات فرهنگی اصیل از موسیقی تا آداب و رسوم نباید نشان داده شود؟

معاون امور استانهای سازمان صداوسیما یادآور شد: این سند راهبردی توسط رهبرمعظم انقلاب تایید شده و به زودی پیاده می شود و دوران نسخه پیچی یکسان برای استانها گذشته و از این پس بر اساس زیست بوم مناطق عمل می شود. 

عابدینی به ظرفیت های بالای کردستان در حوزه های فرهنگ و اقتصاد اشاره کرد و افزود: تلاش می کنیم تا تفاوت ها به عنوان اصلی پذیرفته و صداوسیمای مراکز، محل رفت و آمد همه نخبگان استانی باشد.

به گفته وی، رسانه ملی از زبان امام خمینی(ره) به عنوان دانشگاه و در نگاه رهبری قرارگاه توصیف شده که باید تلاش کنیم تا امید تولید کند. 

معاون امور استانهای سازمان صداوسیما افزود: صداوسیما آوردگاه اندیشه‌های مخرب است که از آن‌سوی مرزها در قالب شبکه‌های مختلف تزریق می شود و باید آسایشگاهی برای بیان هنر و زیبایی‌های جامعه‌ای باشد که رنگین کمان اقوام و از ظرفیت های برجسته در کشور ما است.

عابدینی یادآور شد: با تلاش غرب برای آتش افروزی در اختلافات، وجود رهبرمعظم انقلاب، مرکز آرامش است.

وی با بیان اینکه دشمن از همه ظرفیت خود علیه جمهوری اسلامی با ۲۹۸ شبکه فارسی زبان و دهها شبکه کردزبان و ترک زبان استفاده می‌کند، اظهار داشت: اگر هدف این رسانه ها گردش آزاد اطلاعات است، چرا چنین برنامه ای برای کشورهای پرجمعیت جهان پیش بینی و اجرا نکرده اند؟

معاون امور استانهای سازمان صداوسیما با بیان اینکه غرب، برنامه تجزیه کشورهای منطقه را در پیش گرفت و به دنبال پیاده سازی آن در عراق و سوریه بود، اضافه کرد: برنامه تجزیه آنها بر اساس نظام سیاسی  مذهب و قومیت در عراق تدوین، ولی به دلیل حضور مانعی به نام جمهوری اسلامی اجرایی نشد و در سوریه و دیگر کشورها هم به همین دلیل شکست خورد.

شکل دادن مذهب علیه مذهب از دیگر استراتژیهای آمریکا در منطقه بود که عابدینی به آن اشاره کرد و گفت: علت عدم توفیق در این زمینه نیز ناشی از تلاش وحدت آفرین جمهوری اسلامی بود تا جایی که خون جوان ایرانی با جوان عراقی و سوری در جنگ مذهبی، عجین شد و این استراتژی را زمین‌گیر شد.

وی به شکست طرح استکباری برای ایجاد کمربند حفاظتی برای رژیم غاصب صهیونیستی اشاره کرد که با وجود جمهوری اسلامی رویای نیل تا فرات را نقش بر آب کرد و ادامه داد: شکل گیری حماس، جهاد و حزب الله که بدون نگاه مذهبی علیه رژیم صهیونیستی بسیج شده‌اند، این نقشه غرب را هم با شکست مواجه کرد.

عابدینی افزود: به گفته خود دونالد ترامپ، هفت تریلیون دلار برای این استراتژی ها در منطقه هزینه شد و ایران معادل ۷۰ سال پول نفت صادراتی خود با مانع شدن در برابر این استراتژی ها به آنها ضربه زد و مسلم است که دشمن با ایران دشمنی می کند ولی ایران اسلامی از این دشمنی ابایی ندارد.

معاون امور استانهای سازمان صداوسیما  یادآور شد: امروز پای غرب از منطقه قطع شده و جرات حضور ندارند و جمهوری اسلامی به مصونیت بازدارندگی و با ساخت موشکهای هاپیرسونیک از این حالت هم عبور کرده است.

عابدینی ادامه داد: ناتو با همه توان خود و با ادعای پیروزی بر ابرقدرت روسیه به میدان آمد ولی حالا علت عدم پیروزی خود را به وجود موشک ها و پهپادهای ایران در روسیه اعلام می کند و همین ها دلایل دشمنی آنها با ایران است.

وی اضافه کرد: از مرحله تهدید معتبر نظامی غرب گذشته ایم و تحریم هم کارایی قبل را ندارد و کشورمان با پیوستن به پیمان شانگهای به فروش نفت رسیده و برای همین جنگ های ترکیبی فراگیر را ترتیب داده اند. 

معاون امور استانهای سازمان صداوسیما اظهار داشت: بنابر اذعان خود غرب، چهار کشور روسیه، چین، آمریکا و ایران ظرفیت عبور از شرایط موجود را دارند و غول های اقتصادی غرب جایی در آن ندارند.

عابدینی تاکید کرد: براندازی در ایران برای دشمنان نه امکان دارد و نه می توانند و لذا از آن صرف نظر کرده اند و تنها کار آنها مشغول سازی ملت ایران با آشوب و ناآرامی است.

عدالت گستری و هویت محوری دو راهبرد اساسی رسانه ملی است

مدیرکل جدید صدا و سیمای مرکز کردستان هم اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری در فصل جدید صداوسیما برجسته تر از قبل می شود و با استفاده از ظرفیت همه هنرمندان در حوزه فرهنگ و هنر، سمفونی موفقیت در حوزه توسعه استان نواخته خواهد شد.

علی مرادی تاکید کرد: تلاش می کنیم در این مقطع تحولی با قدم های درست، مسیر توسعه استان، هموارتر شود.

در این مراسم، علی مرادی به عنوان مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان معرفی و از خدمات چهارساله جعفر عبدالملکی، قدردانی شد.

علی مرادی پیش از این مدیرکل تولید سیمای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بود. وی همچنین سابقه ۶ سال قائم مقامی صدا و سیمای مرکز کردستان را در کارنامه خود دارد و دوران درخشانی را نیز در معاونت سیمای این مرکز تجربه کرده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha