مجتبی ورمقانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به نقش دامپزشکی کردستان در تامین سلامت فرآورده های خام دامی از جمله ماهی و آبزیان به شهروندان توصیه میشود تنها از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی فرآورده های پروتئینی را تهیه کرده و به هیچ عنوان از افراد دوره گرد و خودروهای عرضه کننده ماهی، خرید نکنند.
وی اضافه کرد: از آنجایی که خودروهای فروش ماهی نمی توانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نگهداری آن را فراهم کنند و فاقد مجوز حمل بهداشتی از سوی اداره دامپزشکی مبدا هستند، سلامت ماهی های عرضه شده به هیچ عنوان مورد تایید این اداره کل نبوده و احتمال فساد و آلودگی در این ماهی ها بالا است.
مدیرکل دامپزشکی کردستان از شهروندان خواست هر گونه تخلف بهداشتی مربوط به تولید و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله ماهی را به سامانه پیغام گیر شبانه روزی ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع دهند.
صید ماهی توسط تعاونیهای صیادان استان کردستان از دهه اول شهریور آغاز می شود و تا اسفند ادامه دارد، براساس پیش بینی انجام شده بیش از ۶ هزار تن ماهی در این دوره صید خواهد شد.
در حال حاضر شیلات استان کردستان در بخش تکثیر و تولید ماهیان سردابی، صید و صیادی در منابع آبی (دریاچه های طبیعی و پشت سدها)، تکثیر و پرورش ماهیان زینتی، تکثیر و پرورش زالو فعالیت دارد.
تولید آبزیان در این استان به ۲ صورت گرم آبی و سردآبی است که تولید ماهیان گرم آبی در ۶ منبع آبی در قالب ۶ تعاونی صیادی برای بیش از ۴۰۰ نفر به طور مستقیم ایجاد اشتغال کرده است.
نظر شما